Τα νέα animal prints της άνοιξης είναι εδώ και η Μαρία Ηλιάκη σου προτείνει πως να τα φορέσεις

Διάλεξε το αγαπημένο σου και κάνε την διαφορά...
Τα νέα animal prints της άνοιξης είναι εδώ και η Μαρία Ηλιάκη σου προτείνει πως να τα φορέσεις



Τα αγαπημένα animal prints δεν τα βαριόμαστε ποτέ είναι η αλήθεια, γιατί εκτός από παιχνιδιάρικα, μπορούν να μεταμορφώσουν στη στιγμή όλα τα looks μας. Λεοπάρ, τιγρέ, prints από ζέμπρα και φίδι, είναι λίγα από αυτά που μπορούμε να φορέσουμε και να νιώσουμε τόσο ιδιαίτερα και διαφορετικά.

Κάθε άνοιξη και καλοκαίρι μαζί με τον καιρό που φτιάχνει, οι τάσεις και η μόδα συμβαδίζουν με τον υπέροχο ήλιο και κλίμα με αποτέλεσμα να ανανεώνονται πλήρως. Έτσι και τα animal prints δεν θα μπορούσαν να μην ακολουθήσουν και κάνουν πέρα τα μουντά και σκούρα χρώματα, μεταμορφώνοντας τα στα πιο χαριτωμένα trends της σεζόν.

Η Μαρία Ηλιάκη δεν αντιστάθηκε και δοκίμασε ήδη το αγαπημένο της ανοιξιάτικο print και αυτό δεν είναι άλλο από αυτό της ζέμπρας. Η ολόσωμη φόρμα που επέλεξε και το ανοιχτόχρωμο jacket είναι μάλλον η πιο ιδανική επιλογή για αυτή την άνοιξη. Καλό θα ήταν να μην ξεχάσουμε να παίξουμε με τα αξεσουάρ και τα παπούτσια στα πιο ωραία και έντονα χρώματα που υπάρχουν. Όσο έντονα είναι τα prints, δεν θα πρέπει να φοβόμαστε, αλλά άν πάλι δεν είμαστε fan των total looks, τότε μια μικρή πινελιά αρκεί για να δώσει το κάτι διαφορετικό.

Τα πιο ιδιαίτερα και μοναδικά animal prints, μας περιμένουν να τα αναζητήσουμε και να τα κάνουμε δικά μας...

Δες εδώ, τα πιο stylish ανοιξιάτικα boots!