Βίκυ Καγιά : Σου δείχνει το τέλειο outfit για την περίοδο της εγκυμοσύνης

Ποιος είπε ότι το στιλ δεν ταιριάζει με την φουσκωμένη κοιλίτσα;
Βίκυ Καγιά : Σου δείχνει το τέλειο outfit για την περίοδο της εγκυμοσύνης



Η Βίκυ Καγιά έχει μπει ήδη στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει ανυπόμονη να γνωρίσει την κόρη της που σε ένα μήνα περίπου με το καλό θα κάνει την εμφάνιση της. Το ότι η Βίκυ είχε πάντα στιλ και κομψότητα στο ντύσιμο της το γνωρίζαμε και δεν περιμέναμε να κάτι λιγότερο και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Άλλωστε δεν έχουν αλλάξει και πολλά, αφού η ίδια έχει πάρει λίγα κιλά και δεν χρειάστηκε να αλλάξει το ντύσιμο της και τις στιλιστικές της συνήθειες! Στην τελευταία φωτογραφία που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο instagram μας εντυπωσίασε με το look της το όποιο εκτός από άνετο ήταν και άκρως κομψό. Το υπέροχο κιμονό σίγουρα ήταν ο κύριος πρωταγωνιστής του outfit και έδεσε υπέροχα με τη πουκάμισα (η οποία αποτελεί ιδανική επιλογή για την κοιλίτσα που μέρα με τη μέρα μεγαλώνει) το κολάν και τα sneakers.

Όπως βλέπουμε το να είσαι έγκυος δεν σου στερεί την δυνατότητα να είσαι και να αισθάνεσαι ο εαυτός σου και φυσικά να ντύνεσαι όπως και πριν. Πάρε παράδειγμα από την γλυκιά Βίκυ Καγιά και αντέγραψε το μοναδικό στιλ της.

Δες εδώ, τι δήλωνε πριν λίγο καιρό για τον Ηλία Κρασσά!