Δέσποινα Βανδή : Το glam rock look που πρέπει να υιοθετήσεις

Όταν το λαμπερό στιλ γίνεται ένα με το rock το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό...
Δέσποινα Βανδή : Το glam rock look που πρέπει να υιοθετήσεις



Η Δέσποινα Βανδή εκτός το μουσικό show The Voice είναι αρκετά απασχολημένη και με τα γυρίσματα του νέου της τραγουδιού ''Αν σου λείπω''. Στις φωτογραφίες που η ίδια ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram, μας έβαλε για τα καλά στο κλίμα του video clip που το sexy και το rock attitude της αγαπημένης τραγουδίστριας ξεχωρίζει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Για άλλη μια φορά με την καθοδήγηση της στυλίστριας της, Αλεξάνδρας Κατσαϊτη, η Δέσποινα Βανδή επέλεξε να φορέσει ένα κατακόκκινο φλογερό φόρεμα των σχεδιαστών Μi-Ro όπου το συνδύασε προς έκπληξη με μαύρα flat μποτάκια. Μια εμφάνιση αρκετά εντυπωσιακή αφού το glam rock look της πηγαίνει αρκετά και φαίνεται ότι είναι ένα από τα στιλ που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια.

Αν σου άρεσε και εσένα η επιλογή της Δέσποινας, μην το σκέφτεσαι πολύ. Διάλεξε ένα maxi φόρεμα της επιλογής σου και συνδύασε το με τα πιο rock flat μποτάκια που υπάρχουν. Κάνε την διαφορά και άφησε για λίγο τα ψηλοτάκουνα σου στην άκρη και παίξε με το στιλ που θα σε απογειώσει. Για περισσότερη έμπνευση, πάρε ιδέες από την παρακάτω gallery και δες τα πιο εντυπωσιακά κόκκινα φορέματα και τα πιο rock μποτάκια της αγοράς!

Δες εδώ, τι χτένισμα επέλεξε η Δέσποινα Βανδή στα battles του The Voice!