Μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις και εσύ leather pants όπως η Μαίρη Συνατσάκη;

Η πάντα stylish Μαίρη Συναντσάκη μας δείχνει πως να συνδυάσουμε σωστά το δερμάτινο παντελόνι.
Μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις και εσύ leather pants όπως η Μαίρη Συνατσάκη;



Ο λόγος που λατρεύουμε τα fake leather pants είναι γιατί πρόκειται για την τέλεια εναλλακτική του τζιν ή του απλού υφασμάτινου παντελονιού. Μπορούν να κάνουν και το πιο απλό ντύσιμο να ξεχωρίσει και να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Δοκίμασε τα με ένα cropped top ή ένα απλό t-shirt, συνδυασμένα με sneakers ή brogues για το γραφείο ή τη βόλτα ή επίλεξε το άψογο look  της Μαίρης Συνατσάκη για την βραδινή σου εμφάνιση. Η Μαίρη συνδύασε το leather παντελόνι της με ένα ημιδιάφανο πουκάμισο σε φαρδιά γραμμή –μην ξεχάσεις να το συνδυάσεις με το κατάλληλο σουτιέν από μέσα- αφήνοντας το look σε γήινους τόνους επιλέγοντας τις κατάλληλες floral γόβες για να το απογειώσουν.

Αν δεν θες να τολμήσεις να παίξεις και εσύ με τα χρώματα όπως η Μαίρη, διάλεξε γόβες οι οποίες να είναι στην ίδια χρωματική παλέτα με το παντελόνι σου ή το top σου. Δεν χρειάζεται το πάνω μέρος της εμφάνισης σου να είναι μονόχρωμο, καθώς ένα πουκάμισο σε stripe prints ή μικρά διακριτικά πουά μπορεί να ενσωματωθεί στο look σου. Παίξε με τα χρώματα του δερμάτινου παντελονιού που θα επιλέξεις, διαλέγοντας skinny ή σε ίσια γραμμή παντελόνια σε μπορντό, σκούρο πράσινο ή και σκούρο μπλε. Αν επιθυμείς κάτι ακόμα πιο άνετο από παντελόνι, διάλεξε ένα κολάν με leather υφή και συνδύασε το με oversized μπλούζες και πουλόβερ.