Mαίρη Συνατσάκη : Σε ρομαντικό mood επιλέγει το nude της άνοιξης και σου δείχνει πως να το φορέσεις και εσύ

Παίξε μετο χρώμα της άμμου και απογείωσε το στιλ σου...
Mαίρη Συνατσάκη : Σε ρομαντικό mood επιλέγει το nude της άνοιξης και σου δείχνει πως να το φορέσεις και εσύ



Mαίρη, Μαίρη είσαι εδώ; Φυσικά και είσαι αφού δεν σταματάς ποτέ να μας απασχολείς σχεδόν καθημερινά τόσο με τις στιλιστικές σου επιλογές όσο και με τα beauty μυστικά σου. Για άλλη μια φορά εδώ στο #followme λατρέψαμε την εμφάνιση της στο Πρωϊνό του Ant1 και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην το αναλύσουμε ενδελεχώς. Πρωταγωνιστικό ρόλο στο look της κατείχε το ρομαντικό δαντελένιο φόρεμα σε nude χρώμα. 

Φυσικά ήταν της εταιρείας BSB, αφού είναι και κεντρικό πρόσωπο και μπορείτε να το θαυμάσετε με ένα απλό κλικ εδώ. Η γλυκιά Μαίρη έκανε την πιο ρομαντική επιλογή που θα μπορούσε να πραγματοποιήσει αφού το συγκεκριμένο φόρεμα συνδυάζει την δαντέλα που έχει ξεχωρίσει ήδη σαν τάση και θα φορεθεί φέτος ποικιλοτρόπως με το nude χρώμα το οποίο μπορείς να το ''χρησιμοποιήσεις'' σε πολλά και διαφορετικά outfits.

Επειδή το nude σαν χρώμα (αν μπορούμε να το αποκαλέσουμε έτσι), είναι ένα ήσυχο και δεν τραβάει εύκολα την προσοχή, εσείς από την μεριά σας πρέπει να το δείτε ως ένα απλό και καθαρό καμβά που πάνω του θα δημιουργήσετε και θα ζωγραφίσετε με το προσωπικό  και μοναδικό σας στιλ. Και για να σας βοηθήσουμε λίγο, παρακάτω ακολουθούν προτάσεις με πιθανούς συνδυασμούς για να απογειώσετε το nude όπως έκανε και η Μαίρη.

- Επιλέξτε total nude look, είτε σε φόρεμα είτε σε παντελόνι με τοπ και κάντε την διαφορά με τα αξεσουάρ ή τα παπούτσια. Τα έντονα χρώματα όπως τα φλουο αποτελούν την ιδανική επιλογή για να πετύχετε την τέλεια και μοδάτη χρωματική αντίθεση.

- Δοκιμάστε λευκό με nude για μια κλασική και υπέρκομψη εμφάνιση. Ταιριάζουν αρμονικά μεταξύ τους και αν προσθέσετε και χρυσά αξεσουάρ θα ανεβείτε επίπεδα στις σκάλες της μόδας και του στιλ.

- Aν είσαι φαν του casual στιλ φόρεσε το αγαπημένο σου boyfriend τζιν, ένα τοπ φορεμένο από μέσα και από πάνω ένα πανωφόρι σε nude απόχρωση. Πιστέψτε μας το αποτέλεσμα θα είναι από τα πιο stylish casual look που έχεις πετύχει.

Δες εδώ, τα 5 κραγιόν που προτείνει η Μαίρη Συνατσάκη για το γραφείο!