Usain Bolt: Ο «καλύτερος όλων» που δεν θα ήθελες ποτέ να είναι ο αρραβωνιάρης σου

Ο πιο γρήγορος άνθρωπος στον κόσμο, ένα πάρτι για τα πρώτα του "-άντα", μια 20χρονη φοιτήτρια, μάνα και χήρα ενός επικηρυγμένου, αιμοδιψούςεμπόρου ναρκωτικών, φωτογραφίες με τους δυο τους σε στιγμές "τρυφερότητας", μια απατημένη μέλλουσα σύζυγος.
Usain Bolt: Ο «καλύτερος όλων» που δεν θα ήθελες ποτέ να είναι ο αρραβωνιάρης σου



Υποτίθεται ότι η πιο ιστορική φωτογραφία των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, θα ήταν αυτή με τον Bolt να τερματίζει πρώτος στα 100μ, χαρίζοντας το χαμόγελο του πιο άνετου σπρίντερ όλων των εποχών, την ίδια ώρα που οι υπόλοιποι αθλητές της κούρσας αγκομαχούσαν να περάσουν τη γραμμή του τερματισμού, υποχρεωτικά τρώγοντας και πάλι τη σκόνη του. Υποτίθεται ότι το βίντεο που θα καταγραφόταν ως ένα από τα πιο θρυλικά των ίδιων αγώνων, θα ήταν αυτό που ενώ δίνει συνέντευξη μιλώντας για την επιτυχία του, διακόπτει τη δημοσιογράφο γιατί ακούγεται ο εθνικός ύμνος των ΗΠΑ κατά την απονομή μεταλλίων άλλου αγωνίσματος και οφείλουν από σεβασμό να κάτσουν αμφότεροι,  προσοχή. Ούτε αυτή η φωτογραφία όμως, ούτε αυτό το βίντεο ήταν τα δημοφιλέστερα του παίκτη, αυτά με τα περισσότερα like, share και σχόλια (για να μιλάμε με όρους 2016).

Ο κακός χαμός (κυριολεκτικά και μεταφορικά) έγινε με το ντουέτο φωτογραφιών της ατακτούλας πλην ανήξερης, 20χρονης φοιτήτριας, ονόματι Jady Duarte, η οποία όπως κάθε σύγχρονο κορίτσι που δεν ξέρει πώς μοιάζει ο Usain Bolt (καθώς όπως παραδέχτηκε αργότερα η ίδια, έμοιαζε με όλους τους υπόλοιπους Τζαμαϊκανούς που βρίσκονταν στο club), έστειλε δυο selfie στο group με τις κολλητές στο WhatsApp, γεμάτη απορία, για να επιβεβαιώσει αν κατάλαβε καλά. Και αυτές, πάντα ενημερωμένες για το αθλητικό ρεπορτάζ, τον αναγνώρισαν και αφού χάρηκαν με τη χαρά της φίλης τους, τις διέρρευσαν έτσι ώστε να χαρεί και η υπόλοιπη Βραζιλία. Ή η υφήλιος καλύτερα, προκαλώντας πολλά τιτιβίσματα αλλά και τη νεκρική σιγή της Kasi Bennett, της -σύμφωνα με τα λεγόμενα της αδερφής του Ολυμπιονίκη, Christine, μέλλουσας συζύγου του. Η οποία αδερφή,  ελαφρώς μαντάρα τα έκανε με τις δηλώσεις της ότι "όλα καλά, η Kasi είναι συνηθισμένη σε φωτογραφίες που ο αδερφός μου ποζάρει μαζί με θαυμαστές και θαυμάστριες".

Ο διαχυτικός με τις θαυμάστριες Usain, φαίνεται πώς πολλή όρεξη είχε εκείνο το βράδυ, αφού πριν καταλήξει στο Ολυμπιακό χωριό αγκαλιά με την μάνα δύο παιδιών και χήρα ενός από τους μεγαλύτερους και πιο επικίνδυνους εμπόρους ναρκωτικών της Βραζιλίας (ο οποίος σκοτώθηκε τον περασμένο Μάρτιο, έπειτα από πραγματικό ανθρωποκυνηγητό με τη Δίωξη), έριξε και ένα ερωτικό twerking (ιδού το θρυλικό βίντεο) με μια ακόμα θαυμάστρια στο ίδιο club που «ψάρεψε» αργότερα  την Jady. Έξι ώρες και 1000 δολάρια ποτά μετά  στο Αll In (το όνομα του club), εμπνεύστηκε ο γενεθλιάζων Bolt  και είπε να τα παίξει όλα για όλα στα χρυσά 30στα του γενέθλια. 

Και σα να μην έφτανε όλη αυτή η καλοπέραση, την επομένη, ξαναβγήκε. Και βρέθηκε μια ακόμα ωραία θαυμάστρια. Και της έδωσε ένα γαλλικό φιλί όπως κάθε gentleman αθλητής που σέβεται το κοινό του που τον αγαπάει και τον στηρίζει. Οι παπαράτσι που τον είχαν από κοντά γιατί όσο να πεις «πουλάει» ένας άτακτος Ολυμπιονίκης, απαθανάτισαν τη στιγμή του όλο πάθος φιλιού και οι φωτογραφίες έκαναν κι αυτές το γύρο (όχι του θριάμβου αλλά) του διαδικτύου. Εκεί πια δεν χώρεσε άλλη αμφισβήτηση.

Η αδερφή δεν έκανε (ευτυχώς) άλλες δηλώσεις, η Κasi παρέμεινε σιωπηλή, παρότι οι followers της στα social σκυλόβριζαν τον Bolt, προτρέποντας την να τον χωρίσει, οι εκπρόσωποι τύπου του αθλητή αρνήθηκαν να σχολιάσουν. Και τι να σχολιάσουν, αφού άμα πάρει φόρα ο Bolt, κανείς δεν τον σταματάει. Λονδίνο, Δευτέρα 23 Αυγούστου. Ο Usain φαίνεται πώς μια που δήλωσε ότι τέλειωσε με τον πρωταθλητισμό και μια που καταπιάστηκε με τα ποτά και τα ξενύχτια.

Επέστρεψε για πέμπτη σερί χρονιά στο αγαπημένο του club στο Soho, Cirque le Soir, πήρε μικρόφωνο, τραγούδησε δυο κομμάτακια, ήπιε σαμπάνιες και σφηνάκια, πόζαρε χαμογελώντας στους φωτογράφους που είχαν μαζευτεί εκεί. Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι τίποτα το juicy δεν θα έχει αυτή η βραδιά, στιγμιότυπα από το ξενοδοχείο του λίγες ώρες αργότερα με δύο ζουμερά κορίτσια στο ίδιο ασανσέρ (που πριν διασκέδαζαν με αυτόν και την αντροπαρέα του), τον έκαναν και πάλι πρωταγωνιστή των tabloid. Αυτά μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο. Και μέχρι η Kasi να καταλάβει ότι ο Bolt την χωρίζει. Σαν κάφρος, αλλά κι άλλες το έζησαν και κάποιες έφυγαν κυρίες με το κεφάλι ψηλά και άλλες άντεξαν και τώρα διεκδικούν την Προεδρία.    
 

Tags: