Style Alert: Τι φοράει η Beyonce όταν πηγαίνει για διακοπές στη Χαβάη!

Κολιέ και στεφάνι στο κεφάλι με λεμόνια. Τυχαίο;
Style Alert: Τι φοράει η Beyonce όταν πηγαίνει για διακοπές στη Χαβάη!



Πρόσφατα αναφέρθηκε ότι το ζεύγος Beyonce – Jay Z είναι έτοιμο να αγοράσει ένα νέο αρχοντικό στο Λος Άντζελες αξίας $93 εκατομμυρίων ευρώ!
Αυτό όμως φαίνεται πως είναι το τελευταίο πράγμα που τους απασχολεί καθώς ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε να περνάνε οικογενειακώς τις μαγικές διακοπές τους στη Χαβάη !

Η Beyonce φαινόταν να απολαμβάνει τη συντροφιά του άντρα της μετά από όλο το χαμό που είχε δημιουργηθεί περί απιστίας του Jay Z και αποκάλυψης μέσω του τραγουδιού της Lemonade.
Με ένα ολόσωμο μακρυμάνικο μαγιό Mara Hoffman έκανε βόλτες στην παραλία με το σύζυγό της φορώντας στα μαλλιά ένα στεφάνι από…λεμόνια και στο λαιμό ένα κολιέ από λεμόνια! Τυχαίο;

Η ποπ τραγουδίστρια συνδύασε το πολύχρωμο floral pattern του μαγιό με ένα κίτρινο κιμονό το οποίο, έβαζε και έβγαζε συνεχώς!

Δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά από το οικογενειακό ταξίδι και η 4χρονη κόρη τους Blue Ivy Carter, η οποία έκανε χορευτικές φιγούρες με τον μπαμπά της σε ένα πολυτελές θέρετρο το οποίο είχαν κλείσει για να περάσουν τις μέρες τους.