Liz Hurley: Έχεις το πιο σέξι γιο της showbiz! (Θα κάψει καρδιές!)

Κι έγινε viral σε λίγες μόνο ώρες!
Liz Hurley: Έχεις το πιο σέξι γιο της showbiz! (Θα κάψει καρδιές!)



Έχει κληρονομήσει την εντυπωσιακή εμφάνιση της μητέρας του αλλά και τα διαπεραστικά μπλε μάτια της. Ο γιος της Elizabeth Hurley θα μπορούσε να είναι και σωσίας της μητέρας του, μιας και είναι τόσο γλυκός και όμορφος όσο και εκείνη!

Ο  Damian που είναι 14 χρονών δίνει εξετάσεις στο σχολείο του. Η Liz Hurley, λοιπόν, για να δείξει πόσο πολύ νοιάζεται το γιο της θέλησε να του ευχηθεί καλή επιτυχία με μία selfie μαζί του στο προσωπικό της προφίλ στο instagram. Που να φανταζόταν, όμως, ότι αυτή η τόσο γλυκιά αφιέρωση θα δημιουργούσε πάταγο στα social media και θα έκανε το γύρο του κόσμου σε μόλις λίγες ώρες!

Το μήνυμα έλεγε: “Kαλή τύχη στο μικρό μου γιο που δίνει εξετάσεις αυτή την εβδομάδα”

H  βρετανίδα σταρ βγάζει τακτικά selfies με τον αγαπημένο της γιο, ο οποίος είναι καρπός του έρωτά της με τον επιχειρηματία και παραγωγό ταινιών Steve Bing και τα ανεβάζει στα μέσα διαδικτύωσης, δείχνοντας την τρομερή αδυναμία που του έχει

Πρόσφατα μάλιστα η βρετανίδα ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο Damian θα συνεχίσει πιθανότατα μια καριέρα στη Showbusiness σαν κι εκείνη.

Στα 51 της η βρετανίδα σταρ είναι πλέον single καθώς χώρισε πρόσφατα με το τριετή δεσμό Shane Warne. Ο ίδιος δήλωσε ότι διατήρούν ακόμα εκπληκτικές σχέσεις!

Διάβασε ακόμα: Sexy 50άρες! Η Monica Bellucci και η Liz Hurley δεν ξέρουν από χρόνο