NYFW report: Αυτά ήταν τα πέντε καλύτερα catwalks

Τα είδαμε όλα και καταλήξαμε στο top 5!
NYFW report: Αυτά ήταν τα πέντε καλύτερα catwalks



 Η εβδομάδα μόδας της Νέα Υόρκης είναι αποτελεί το σημείο αναφοράς στην βιομηχανία της μόδας. Fashion editors, σχεδιαστές μόδας, fashion bloggers και πολλοί ακόμα σημαντικοί άνθρωποι της μόδας, βρίσκονται εκεί και παρακολουθούν τα δρώμενα αλλά και τις τάσεις που προτείνουν οι σχεδιαστές που συμμετάσχουν, για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2017.

Έτσι λοιπόν και εμείς ψάξαμε να βρούμε τα καλύτερα catwalks, με τις καλύτερες κριτικές και τα πιο εντυπωσιακά και fashion σύνολα. Οι επιλογές μας ήταν πολλές και ο ανταγωνισμός μεγάλος, αφού δεν ξέραμε τι να πρωτοδούμε. Σε γενικές γραμμές, αυτό που κυριαρχεί είναι οι ρίγες, ουδέτερα και ήσυχα χρώματα, crop tops και θηλυκές γραμμές στα ρούχα.

Στο δικό μας Top 5είναι οι Alexander Wang, Victoria Beckham, Altuzarra,Tibi και Zimmerman. Για να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα φτιάξαμε μια gallery με στιγμιότυπα από το show του κάθε σχεδιαστή που αναφέραμε. Και κάπως έτσι να είσαι προετοιμασμένη και να έχεις μια εικόνα για τις τάσεις που προτείνουν οι σχεδιαστές στο Fashion Week στην Νέα Υόρκη για την  Άνοιξη – Καλοκαίρι 2017! Δες την gallery που ακολουθεί…