Η νέα κολεξιόν του Kanye West με τα Yeezy 4, σε ένα show που συζητήθηκε…

Kanye West, Yeezy, Kim Kardashian κάνουν όλα τα social media να ασχολούνται μαζί τους…
Η νέα κολεξιόν του Kanye West με τα Yeezy 4, σε ένα show που συζητήθηκε…



Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, στο Roosevelt Island στην Νέα Υόρκη ξεκίνησε η εβδομάδα μόδας με τον Kanye West και τα Yeezy 4 να κάνουν το ποδαρικό… Όλη η αφρόκρεμα της μόδας ήταν εκεί για να δουν το πολυαναμενόμενο show και να σχολιάσουν τις προτάσεις του μουσικού παραγωγού – σχεδιαστή μόδας, μαζί με αυτούς και όλα τα social media που δεν σταμάτησαν τα updates καθ΄ολη την διάρκεια του show.

Το event χωρίστηκε σε δύο μέρη, με το πρώτο σκέλος να φαίνεται πολύ εντυπωσιακό αλλά στα όρια της καταστροφής και αυτό γιατί μόλις έμπαινες στον χώρο, έβλεπες δεκάδες μοντέλα , όλα ντυμένα με nude κορμάκια, στεκούμενες όρθιες για αρκετές ώρες κάτω από το φως του ήλιου, με αποτέλεσμα πολλές από αυτές να μην αντέχουν και να λιποθυμούν από την ορθοστασία, κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά από τα social.

Στην συνέχεια όταν όλοι οι VIP προσκεκλημένοι κατέφθασαν, ξεκίνησε το show… Τα Yeezy 4 δεν είχαν πολλές διαφορές από τις προηγούμενες κολεξιόν. Μονόχρωμα, σε loose γραμμές, nude αποχρώσεις και ψηλές statement μπότες ήταν τα χαρακτηριστικά των Yeezy 4.

Αξίζει να σημειωθεί πως η New York Times χαρακτήρισε το show και τα Yeezy ως ένα συμβολικό art project, στο οποίο δεν πρέπει ο καθένας να στέκεται στην επίδειξη ή στα ρούχα, αλλά στο σύνολο που προβάλλει.

Και κάπως έτσι οι απόψεις διίστανται, κάνοντας πολλούς να πιστεύουν πως ο Kanye West  είναι υπερτιμημένος, και τα ρούχα τα οποία λανσάρει πανάκριβα, χωρίς λόγο. Ενώ η η βιομηχανία της μόδας τον κατατάσσει σε υψηλό βάθρο .

Έτσι λοιπόν, όλα αυτά σε συνδυασμό κάνουν την οικογένεια West – Kardashian να βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο και να απασχολούν τα μέσα με την κάθε τους κίνηση.

Στην gallery που ακολουθεί θα δεις στιγμιότυπα από το πολυσυζητημένο show, για να έχεις και εσύ μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα…