Paris Haute Couture week: Η συλλογή Giambattista Valli βγήκε από τα παραμύθια

Η εβδομάδα μόδας υψηλής ραπτικής στο Παρίσι, είναι το διάλειμμα που χρειαζόμαστε...
Paris Haute Couture week: Η συλλογή Giambattista Valli βγήκε από τα παραμύθια



Η Haute Couture fashion week που αυτές τις μέρες πραγματοποιείται στο Παρίσι - και οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας παρουσιάζουν τις συλλογές τους για το φθινόπωρο/χειμώνα 2016/2017 - αποτελεί μια μικρή όαση για εμάς που ακόμα δουλεύουμε και ψάχνουμε για ένα μικρό διάλειμμα μέσα στην καθημερινότητα μας. Μέσα στις πολλές συλλογές, ξεχωρίσαμε αυτή του οίκου Giambattista Valli, τον οποίο πολλές φορές έχει διαλέξει η Rihanna για επίσημες εμφανίσεις της και πάντα οι δημιουργίες του μας ταξιδεύουν και είναι λες και έχουν βγει από κάποιο παραμύθι.

Τι και αν είναι καλοκαίρι, έχουμε Ιούλιο και έξω έχει 38 βαθμούς; Ως γυναίκες που αγαπάμε τη μόδα και πάντα θα έχουμε το όνειρο να φορέσουμε μια haute couture δημιουργία, δεν μας πειράζει να δούμε συλλογές από το επόμενο φθινόπωρο και χειμώνα. Τουαλέτες από τούλι, floral μπότες και τοπ με oversized μανίκια αλλά βάτες είναι πάντα ευπρόσδεκτα.

Τι ξεχωρίσαμε: 

Εκτός από τις κλασικές τουαλέτες από τούλι (που απλά χάνεσαι μέσα τους) στα χρώματα του μπορντό, του γκρι και του λευκού, μας άρεσε αρκετά που διάλεξε ένα διαφορετικό pattern, όπως το floral. Σαν μια ανάσα δροσιάς μέσα στο φθινόπωρο και τον χειμώνα, ο οίκος Giambattista Valli σχεδίασε αέρινα φορέματα με πανέμορφα λουλούδια τυπωμένα πάνω τους, λευκές πριγκιπικές δημιουργίες σε ιδιαίτερα σχέδια όπως και εκείνο το φούξια γούνινο φόρεμα που ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά. 

Κάτσε χαλαρά στην καρέκλα σου (ή στην ξαπλώστρα σου), και δες την gallery που ακολουθεί με τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια από την συλλογή που σίγουρα θα δεις τους επόμενους μήνες σε κάποιο red carpet είτε των Oscar είτε των Golden Globes. Rihanna, ακούς;