Kong: Η Ταϋλάνδη του Χαλανδρίου στο Kong

Εκεί που θα δοκιμάσεις ωραίο ταϋλανδέζικο και θα πιεις δροσερά cocktail στον πιο όμορφο κήπο της περιοχής!
Kong: Η Ταϋλάνδη του Χαλανδρίου στο Kong



Η φήμη του πήγε από στόμα σε στόμα, ξεινώντας πρώτα από τη μουσική του και μετά από τα πιάτα του. Γεγονός ασυνήθιστο για εστιατόριο, ευχάριστο όμως για όσους αγαπούν να ακούν. Κάπως έτσι πήγαν οι πρώτοι για να ακούσουν και αφού δοκίμασαν το ασιατικό (και όχι αυστηρά ταϋλανδέζικο), έκαναν το Kong, talk of the town.

Σε μια μονοκατοικία λοιπόν του Χαλανδρίου, φτιάχτηκε ένας όμορφος κήπος και ένα φιλόξενο σπίτι για να δοκιμάσεις γεύσεις από Ταϋλάνδη και Ιαπωνία και να πιεις εξωτικά cocktail.

Ο χώρος του Παύλου Πότσιου και των συνεργατών του (ναι, ναι του θρυλικού Soul στην Ευριπίδου) σε υποδέχεται με κόκκινο και τιρκουάζ, με ανανάδες αντί για πιάτα. Η πάπια με το μάνγκο, την κόκκινη πιπεριά και τα φασολάκια θα σου πάρει το μυαλό, το ίδιο και οι ντελικάτες σούπες, τα Noodles Vermicelli αλλά και decent πιάτα sushi για τους ιάπωνες της παρέας.

Άνοιξε τις πόρτες του πριν πέντε μήνες και έκτοτε έχει γίνει στέκι όχι μόνο όσων μένουν στο Χαλάνδρι, αλλά και όσων το άκουσαν, πήγαν μια φορά και κόλλησαν. Ετοιμάσου κι εσύ για ανάβαση ή κατάβαση και αφέσου στον ρωμαλέου Kong.

Δες εδώ τους λόγους που η Αθήνα είναι ένα παραθαλάσσιο Brooklyn.