Ταύροι και Ιχθύες μην χάνετε την ψυχραιμία σας! Μπόρα είναι θα περάσει

Τι μας επιφυλάσσει αστρολογικά η μέρα;
Ταύροι και Ιχθύες μην χάνετε την ψυχραιμία σας! Μπόρα είναι θα περάσει



Το αστρολογικό πεδίο είναι φορτισμένο. Συναισθήματα σε κατακλύζουν και σε μπερδεύουν. Σε γυρνάνε σε τελειωμένες καταστάσεις από το παρελθόν μόνο και μόνο για να εντοπίσεις τα λάθη σου και να κάνεις ξανά την αυτοκριτική σου. Τι πήγε λάθος και γιατί; Πού έφταιξες; Έχεις αλλάξει από τότε; Έχεις εξελιχτεί ή πορεύεσαι απλά σε έναν κύκλο που δεν βγάζει πουθενά; Οι μέρες μετά την Πανσέληνο θα σε κάνουν να δεις καθαρά και να αλλάξεις ό,τι χρειάζεται.

 

ΚΡΙΟΣ: Σταμάτα να λες την γνώμη σου για πράγματα που δεν σε αφορούν. Εσύ το κάνεις από την καλή σου την καρδιά αλλά οι άλλοι δεν το παίρνουν πάντα όπως νομίζεις.  Tip: Να συνεχίσεις να είσαι δοτική.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα χρειαστεί να είσαι δίπλα σε μια φίλη σου που μόνο εσύ ξέρεις πώς να χειριστείς. Δώσε το παράδειγμα και το σύμπαν θα στο ανταποδώσει! Τip: Μην παραμελείς τις υποχρεώσεις σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ:  Ήρθε η στιγμή να στρωθείς στη δουλειά. Πρέπει να τα δώσεις όλα για να αποδείξεις την αξία σου.  Tip: Τίποτα δεν σου χαρίζεται σε αυτή τη ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κανόνισε ένα μονοήμερο με τον σύντροφό σου. Κάνε κάτι για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Δώσε και πάρε πίσω. Tip: Βρίσκεσαι σε μια ισορροπία.

ΛΕΩΝ:  Τα άστρα θέλουν να ρίξεις λίγο τις άμυνές σου και να αφεθείς στις καταστάσεις. Όλα θα έρθουν όπως τα θέλεις αρκεί να κάνεις πίσω. Tip: Σταμάτα να κάνεις τερτίπια, δεν πιάνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχεις απομονωθεί και θέλεις να τα βρεις με τον εαυτό σου. Αποφεύγεις κοινωνικές υποχρεώσεις, αν και δεν θα έπρεπε γιατί σου χρειάζονται στην επαγγελματική σου άνοδο. Tip: Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

ΖΥΓΟΣ: Επικοινωνιακά η περίοδος δεν ευδοκιμεί. Αλλά αν κάνεις υπομονή και δείξεις επιμονή στον στόχο σου όλα θα πάνε όπως τα φαντάστηκες.  Tip: Μην χάνεις την πίστη σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν θέλεις να αποδείξεις πράγματα στη δουλειά σου τώρα είναι η σωστή στιγμή. Δούλεψέ το και αυτή η προσπάθεια θα αποδώσεις καρπούς.   Tip: Μακριά από ανθρώπους που δεν είναι ειλικρινείς μαζί σου.

 ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διάθεση σου είναι ακόμα ευάλωτη. Η Πανσέληνος έχει αφήσει τα σημάδια της. Συναισθηματικά είσαι μπερδεμένη και αδρανής. Γύρω γίνονται πράγματα που απλά συμμετέχεις.  Tip: Αν δεν τραβάει μια κατάσταση από την αρχή, μην το συνεχίζεις

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η διάθεσή σου εξαρτάται από τους άλλους και αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να το κάνει. Βρες τι είναι αυτό που σε ρίχνει και άλλαξέ το.   Tip: Μην περιμένεις θαύματα. Αν δεν κουνηθείς και εσύ δεν θα γίνει τίποτα.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχεις και εσύ τα δικά σου θέματα. Αλλά όπως και να σκεφτείς η λύση δεν θα έρθει ουρανοκατέβατα. Πάρε μια συμβουλή από κάποιον που σε ξέρει. Tip: Κάνε κάτι που θα σου φτιάξει την διάθεση.

 ΙΧΘΥΣ: Μην κρίνεις τόσο σκληρά τον εαυτό σου. Δώσε του το δικαίωμα να κάνει λάθη και μετά να μαθαίνει από αυτά. Γιατί δεν γεννήθηκες για να τα ξέρεις όλα. Τα ανακαλύπτεις στην πορεία.  Tip: Μην ανησυχείς ρε παιδί μου. Όλα καλά.