Λέοντες και Αιγόκεροι cheer up! Δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα!

Σπάσιμο δεσμών με το παρελθόν!
Λέοντες και Αιγόκεροι cheer up! Δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα!



Δύο σε ένα. To αναγεννητικό τρίγωνο Δία-Πλούτωνα, που κορυφώνεται για δεύτερη φορά φέτος, από τη μια. Η ρομαντική και υπερβατική όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα απ’ την άλλη. Δηλαδή, μια εβδομάδα πολλά υποσχόμενη, για την καρδιά και την τσέπη. Σπάσιμο δεσμών με το παρελθόν. Η μερίδα του λέοντος στα ζώδια γης και νερού. 

ΚΡΙΟΣ
Από το περασμένο φθινόπωρο, Δίας και Πλούτωνας στον άξονα καθημερινότητας και καριέρας έχουν φέρει αλλαγές, ανατροπές, εκπλήξεις, όχι πάντα απαραίτητα αρνητικές. Αυτή τη φορά -βλ. και Μάρτιο- οι δυο τους συναντιούνται σε ένα ωραιότατο τρίγωνο. Εμπρός για νέες εμπειρίες, γενναίε μου!

Tip: Τα συναισθήματα γαληνεύουν. Όλη η αγάπη σε σπίτι/οικογένεια.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Όσο κι αν δεν σου είναι απολύτως συνειδητό, υπάρχει «δίχτυ προστασίας». Αν σκεφτείς καλύτερα ό,τι έχει συμβεί από πέρσι το φθινόπωρο, θα καταλάβεις. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν ζόρια. Και με τα ερωτικά, και με τα παιδιά, και με τη γενικότερη απαισιοδοξία. Υπάρχει όμως και φως.

Tip: Όμορφες βόλτες/ταξιδάκια. Ξεκούραση. Καλή συνεννόηση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ας αφήσουμε το σφυροκόπημα του Κρόνου στην άκρη για λίγο. Και ας δούμε τη μεγάλη εικόνα. Αυτήν που προσφέρει ο Δίας εδώ και καιρό, «ανοίγοντας» το συναίσθημα, βελτιώνοντας σχέσεις με την οικογένεια, προσφέροντας γενναιόδωρα στο σπίτι. Δεν το λες και άνευ σημασίας. 

Tip: Κάτι κινείται στο πορτοφόλι με κατεύθυνση προς τα μέσα. Ασφάλεια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Για την εσωστρεφή σου ιδιοσυγκρασία, ένας Δίας μέσα στο επικοινωνιακό σου «κέντρο» μπορεί να δημιουργεί αμηχανία. Από την άλλη, γιατί να μην εκμεταλλευτείς την ευκαιρία λίγων ακόμα μηνών να ανοίξεις νου και στόμα; Να μάθεις, να συλλέξεις πληροφορίες, να γράψεις, να εκφραστείς, να έρθεις σε επαφή με συγγενείς;  

Tip: Ήλιος, Αφροδίτη, Ερμής πάνω σου. Ρομαντζάδες, δράση, κινητικότητα!

ΛΕΩΝ
Για δύο ακόμα μήνες ο Δίας σε αβαντάρει οικονομικά (η δουλειά πολλή, αλλά με απολαβές), δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκτιμήσεις περισσότερο την καλή ζωή, τους ανθρώπους, την ηρεμία, τη σταθερότητα. Μέσα σε τούτους τους χαλεπούς καιρούς, δεν είναι και λίγο αυτό. 

Tip: Απολογισμοί/κύκλοι που κλείνουν σε σχέσεις και συνεργασίες. Σύνδεση με την ψυχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πρώτος τη τάξει εσύ στην εύνοια του μεγάλου ευεργέτη Δία, καθώς σε δύο περίπου μήνες κλείνει έναν ετήσιο κύκλο παραμονής στο ζώδιό σου. Αν δεν ήταν ο Αϊ-Βασίλης που περίμενες, μάλλον πρέπει να ψαχτείς με τις προσδοκίες σου. Εκμεταλλεύσου την ουρά και προχώρα τώρα σε ανοίγματα. 

Tip: Όμορφες στιγμές με φίλους, παρέες και έτερον ήμισυ. Αισιοδοξία.

 

ΖΥΓΟΣ
Είπαμε, η δουλειά που κάνεις εσύ με τον Δία είναι πιο εσωτερική. Πνευματική και ψυχική. Ένας χρόνος προπαρασκευαστικός για τον νέο δωδεκαετή κύκλο που θα ανοίξει από Σεπτέμβριο. Προς το παρόν, και για λίγο ακόμα, κλείνεις κύκλους, απελευθερώνεσαι από το παρελθόν, ολοκληρώνεσαι. 

Tip: Επαγγελματική προβολή. Αναγνώριση, επαφές με άτομα εξουσίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ως παρατηρητικό παιδί, ίσως υπέπεσε στην αντίληψή σου ότι από το περσινό φθινόπωρο, ο φιλικός και κοινωνικός σου κύκλος διευρύνθηκε σημαντικά και μάλιστα με ανθρώπους θετικούς και γενναιόδωρους. Αν ασχολήθηκες με πράγματα εναλλακτικά, σε πήγε καλά. Άνοιξαν πόρτες για μελλοντικά σχέδια. 

Tip: Πάρε δώσε με ξένους/εξωτερικό. Εύνοια σε θέματα σπουδών, νομικών.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορεί ο Κρόνος να σου ’χει βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι, ο κυβερνήτης σου Δίας όμως δεν μπορεί να μην έφερε καλά πράγματα στα επαγγελματικά. Μια προαγωγή. Μια εύνοια από αφεντικά. Δημοφιλία. Γιατί όχι και μια νέα καριέρα στο εξωτερικό;

Tip: Πιο ουσιαστικές σχέσεις. Οικονομικές ενισχύσεις. Σ-ε-ξ. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εντάξει, δεν φημίζεσαι για τη θετικότητά σου. Πόσω μάλλον όταν έχεις έναν Πλούτωνα να σε δοκιμάζει επανειλημμένως. Και έτσι ακόμη, ο Δίας δίνει. Κάτι ανοίγει. Και μόνο ότι μπορείς να σκέφτεσαι αισιόδοξα, να συλλέγεις εμπειρίες και γνώση, δείχνει ότι είσαι ακόμα στο παιχνίδι.

Tip: Παίρνεις αγάπη, συναντάς χαρισματικά άτομα, έρχεσαι πιο κοντά με τον Άλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Συγκριτικά με τα οικονομικά στριμωξίδια που έχει ο περισσότερος κόσμος, εσύ έχεις τον τρόπο σου. Με τον Δία μέσα στον οίκο των ενισχύσεων, από το περασμένο φθινόπωρο υπάρχουν χορηγοί για να σε ξελασπώνουν από τα δύσκολα. Διευκολύνσεις επίσης σε κληρονομικά/φορολογικά θέματα. Ψυχολογική απελευθέρωση.

Tip: Καλά τα νέα για υγεία και εργασιακό περιβάλλον. Οι ρυθμοί πέφτουν.

ΙΧΘΥΕΣ
Για ένα λεπτό, άσε τον Κρόνο και τα «περιοριστικά του μέτρα» στην άκρη. Σκέψου τις αλλαγές που έχουν γίνει από το περασμένο φθινόπωρο στο σπίτι και με τους δικούς σου ανθρώπους. Σκέψου πόσο έντονα νιώθεις το συναίσθημα, πόσο γενναιόδωρος έγινες κι εσύ συναισθηματικά.  

Tip: Ανεβαίνουμε τώρα λέμε. Ρομαντικοί έρωτες, παιδιά, χαρές, διασκέδαση.

Από την Αγγελική Βλαχιώτη (aggeliki77@hotmail.com)

Πηγή: Down Town