Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας: Δες τι λένε τα άστρα για σένα

Καθυστερήσεις και «σπασμένο τηλέφωνο» με Ερμή ανάδρομο
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας: Δες τι λένε τα άστρα για σένα



«Kατεβάζεις ταχύτητα» επικοινωνιακά, αλλά και με τη φαινομενικά ανάδρομη κίνηση του Ερμή να είσαι προετοιμασμένη για πολλές αναποδιές, καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις, αλαλούμ στις μετακινήσεις. 

ΚΡΙΟΣ

(Ξανα)σκέφτεσαι θέματα οικονομικά. Τακτοποιείς οικονομικές εκκρεμότητες. Τσεκάρεις το πορτοφόλι σου. Γενικά, είναι μια περίοδος που προτεραιότητα είναι η ασφάλεια. Όχι του αυτοκινήτου. Εκείνη που νιώθεις μέσα σου όταν κάνεις πράγματα που σε γεμίζουν. Επαγγελματικά ανοίγματα, καλύτερη καθημερινότητα, εύνοια στην υγεία. 

Tip: Τι είπαμε πως αξίζει για σένα; Για πάμε μια επανάληψη.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτά είναι γλέντια. Δηλαδή, αν δεν ήταν και ο ανάδρομος Ερμής να παίζει το «σπασμένο τηλέφωνο» με τις ασυνεννοησίες, τις καθυστερήσεις, τις βλάβες και τα γνωστά ενοχλητικά, θα μπορούσες απλώς να καθίσεις στην πολυθρόνα σου, απολαμβάνοντας τα ωραία της ζωής. Εύνοια στο σπίτι και στην οικογένεια.

Tip: Ομορφιές. Πολλές ομορφιές. Πάρα πολλές ομορφιές!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τη μια, ο κυβερνήτης σου Ερμής, ανάδρομος, κλείνει κύκλους, ξαναφέρνει σκέψεις ενοχικές, κλείσιμο επικοινωνιακό, αφηρημάδα, απολογισμούς, μεταμέλειες. Για όσα έγιναν ή έπρεπε να γίνουν και δεν έγιναν. Από την άλλη, υπομονή.

Tip: Το σπίτι και η οικογένεια δίνουν χαρά. Καλύτερος ύπνος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξανασμίγεις με παλιούς φίλους, παρέες, ομάδες. Απολαμβάνεις την επικοινωνία μαζί τους. Ξαναπιάνεις το νήμα γνωριμιών από το διαδίκτυο. Ξαναπαίζεις με σκέψεις εναλλακτικές, αντισυμβατικές, προχωρημένες, που κάποια στιγμή ίσως έβαλες στο ψυγείο. Σχεδιάζεις, ξαναβλέπεις, τροποποιείς τα επόμενα βήματα της ζωής σου. 

Tip: Πολλές μετακινήσεις, πληροφορίες, γραψίματα, μαθήματα. Θετικότητα. 

ΛΕΩΝ

Συζητάς ξανά επαγγελματικές προτάσεις, συμφωνίες μπαίνουν ξανά στο τραπέζι, με διαφορετικούς όρους ενδεχομένως, εκκρεμότητες με αφεντικά, προϊσταμένους και λοιπούς ιθύνοντες επανέρχονται στο προσκήνιο. Με δυο λόγια, επαγγελματική ζωή και δημόσια εικόνα σφύζουν από κινητικότητα. Ώρα για δημόσιες σχέσεις, προβολή, προώθηση της πολύτιμης περσόνας σου. 

Tip: Με λίγη καλή θέληση, και το πορτοφόλι θα βγάλει αναστεναγμό ανακούφισης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξανασυζητάς ή ξανασκέφτεσαι ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Επικοινωνείς με ξένους ή ανθρώπους που ζουν έξω, όχι πάντα με απόλυτη συνεννόηση. Επανέρχονται ζητήματα νομικά ή σπουδών ή προκύπτει κάποιου είδους μπέρδεμα στα πεδία αυτά. Όπως και να ’χει, το μυαλουδάκι σου αισιοδοξεί. Απολαμβάνεις τη γνώση, φιλοσοφείς.

Tip: Ευκαιρίες και ανοίγματα (ξανά), αν είσαι γεννημένος 4, 5 ή 6 Σεπτεμβρίου. 

ΖΥΓΟΣ

Ανάδρομος Ερμής στον τομέα που έχει να κάνει με χορηγίες, επενδύσεις, εφορίες, δάνεια, κληρονομιές, διατροφές, χρήματα από και προς τρίτους, δηλαδή. Κοντολογίς, είτε έρχεται μποναμάς, είτε ο αγώνας θα παιχτεί στις καθυστερήσεις. Προσοχή μόνο, μέρες που είναι, γιατί καιροφυλακτεί comeback μαύρων σκέψεων. 

Tip: Αφροδίσιο χαλαρωτικό μασάζ στον ψυχικό σου κόσμο. Ικανοποιητικό σεξ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στη σκακιέρα παίζουν μόνο βασιλιάς και βασίλισσα. Τώρα τι άκρη θα βγάλουν αυτοί οι δυο με τον ανάδρομο, μόνο ο Θεός το ξέρει. Συναντήσεις με παλαιούς συνεργάτες, φίλους, ταίρια. Επανασυνδέσεις ενδεχομένως. Γνωριμίες με χαρισματικούς ανθρώπους.

 Tip: Σούπερ κοινωνική περίοδος. Ναι, ακόμη και αν δεν λείπουν οι παρεξηγήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανάδρομος Ερμής μέσα στον οίκο της καθημερινότητας, της δουλειάς και της υγείας. Δηλαδή, ένα απέραντο μπέρδεμα, αρκετό για να σου κάνει τα νεύρα κρόσσια. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες σε ζητήματα υγείας/ διατροφής τώρα τα ξανακοιτάζεις. Ευτυχώς, η μαλακτική επίδραση της Αφροδίτης βάζει δίχτυ προστασίας. Ναι, σε όλα. 

Tip: Καριέρα, αναγνώριση, δημόσια εικόνα σε διάδρομο απογείωσης.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μια πλευρά του ανάδρομου μιλά για μπερδέματα, ασυνεννοησίες, παρεξηγήσεις με το αμόρε ή με τα παιδιά. Η άλλη λέει πως ίσως είναι η στιγμή να ξανασκεφτείς τη σύνδεσή σου με τους ανθρώπους αυτούς. Και ίσως να δεις τι είναι αυτό που σε κάνει χαρούμενο. Δημιουργικό. Σπουδαίο.

Tip: Ερωτικά comebacks. Εύνοια σε ταξίδια, σπουδές, εκδόσεις, νομικές υποθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οπλίσου με υπομονή. Γιατί όλη η εκνευριστική επήρεια της ανάδρομης κίνησης του φτερωτού θεού μεταφέρεται στο σπίτι και στην οικογένεια. Άντε βγάλε άκρη με τόση ασυνεννοησία. Σκέφτεσαι πάλι το παρελθόν, αναμοχλεύεις συναισθήματα και αναμνήσεις. Δεύτερες σκέψεις ή συμφωνίες για ακίνητα που ξαναμπαίνουν επί τάπητος.

Tip: Εσωστρέφεια. Ταξιδάκι στις ρίζες. Μικροεπισκευές στο σπίτι.

ΙΧΘΥΕΣ

Ζεις που ζεις σε παράλληλο σύμπαν, έχεις και το ράδιο αρβύλα να παίζει όλη μέρα με τον ανάδρομο, οπότε καταλαβαίνεις η κατάσταση δεν παλεύεται. Βεβαίως τίποτα δεν σε εμποδίζει να παρλάρεις, να σουλατσάρεις, να διαβάζεις, να (ξανα)βλέπεις συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Ωχ, τι ώρα είπανε ότι έχετε ραντεβού;

Tip: Ξεχνάς τα πάντα, κλειδιά, χαρτιά, αυτοκίνητο, το μυαλό σου...