Καρκίνοι και Υδροχόοι βρείτε τα με τον εαυτό σας

Τοξότες και Αιγόκεροι κάντε δραστικές κινήσεις στα ερωτικά σας!



Το πλανητικό σκηνικό είναι στα καλύτερά του. Επειδή όμως αυτό δεν θα κρατήσει και πολύ, καλό είναι να το εκμεταλλευτείς και να αδράξεις κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί. 

ΚΡΙΟΣ: Αν νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα τότε κάνεις μεγάλο λάθος και πρόκειται να πέσεις σε παγίδα. Επειδή δεν πρέπει να μπεις σε αυτή τη διαδικασία καλό είναι να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη πριν πάρεις αποφάσεις. 
Tip: Διώξε κάθε αρνητική σκέψη από το μυαλό σου. 

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να δώσεις βάση σε κάποια φιλική σου σχέση.Δεν πρέπει να αμελείς τις υποχρεώσεις σου και γενικότερα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση. 
Tip: Μην είσαι ξεροκέφαλη!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχεις αλλάξει στάση και αυτό σε έχει πάει δέκα βήματα μπροστά. Συνέχισε έτσι. Μην σε πιάσει πάλι αυτό το πείσμα. Γιατί θα σε πάει πίσω.
Tip: Όλα είναι υπέρ σου! Αυτό κράτα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σε έχει πιάσει μια μιζέρια και σε έχει ρίξει ψυχολογικά. Για ποιο λόγο όμως; Είναι κάτι που να πρέπει να δώσεις περισσότερη σημασία από τι πρέπει; Αν  όχι τότε προχώρα.
Tip: Δεν χρειάζεσαι κανέναν για να σε ανεβάσει ψυχολογικά. 

ΛΕΩΝ: Σήμερα είσαι σε τόσο ανεβασμένο mood που τίποτα δεν σε χαλάει και τίποτα σεν σε νοιάζει. Απόλαυσε την ημέρα σου όπως θέλεις. 
Tip: Όλα είναι στον αυτόματο σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι πιθανό να έχεις λίγα νεύρα σήμερα. Αλλά οκ, θα σου περάσουν. Να θυμάσαι πως κανείς δεν σου φταίει γι΄αυτά που περνάς. Είσαι υπεύθυνη των πράξεων σου. 
Tip: Ανάλαβε τις ευθύνες σου. 

ΖΥΓΟΣ: Αν έχεις ξεκινήσει μια ερωτική σχέση τότε να ξέρεις ότι θα εξελιχτεί όπως πρέπει. Κάνε υπομονή και θα σου έρθουν εκπλήξεις. 
Tip: Ερωτικά και επαγγελματικά πάνε τέλεια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απόλαυσε την ημέρα σου όπως έρχεται. Μην γκρινιάζεις. Όλα θα πάνε καλά. Χαλάρωσε και δες τα θετικά. Ότι και αν συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη ζωή σου θα φτιάξει. 
Tip: Μίλα σε κάποιον που εμπιστεύεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Παίρνεις μια ανάσα από τα προβλήματά σου. Νιώθεις ξανά ελευθερία. Για λίγο. Αλλά αυτό το διάλειμμα σου χρειάζεται για να ανακτήσεις και πάλι ενέργεια.
Tip: Μην ανησυχείς για θέματα υγείας που προκύπτουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχεις ξανανιώσει. Είναι ολοφάνερο. Η διάθεση σου είναι ανεβασμένη και δεν πιάνεσαι. Όλα σου φαίνονται πιο θετικά στην καθημερινότητά σου. 
Tip: Μείνε σε αυτή τη φάση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το μυαλό σου βρίσκεται συνεχώς σε εγρήγορση! Δεν μπορείς να σταματήσεις να σκέφτεσαι και να αναπαράγεις διάφορα σενάρια. Το ξέρεις ότι αυτή η διαδικασία θα σε τρελάνει έτσι; Μήπως να κοιτάξεις απλά πως να "σωθείς" από όλη αυτή τη διαδικασία;
Tip: Αναζήτησε λίγη ηρεμία και γαλήνη.

ΙΧΘΥΣ: Όλα πηγαίνουν όπως θέλεις, επιτέλους. Τα ερωτικά σου είναι στα καλύτερά τους και όλο αυτό το θέμα σου δίνει super ενέργεια. Μπορείς να διαχειριστείς τα πάντα γιατί αυτή είναι η κινητήριος δύναμή σου.
Tip: Να έχεις πάντα θετική ενέργεια!

10 αλάνθαστα κόλπα για να τρέχει από πίσω σου!