Αστρολογικές προβλέψεις: Σκορπιέ επικεντρώνεσαι πάλι σε λάθος πράγματα

Το σκηνικό είναι ήρεμο με λίγες αναταραχές! Μην δώσεις σημασία!
Αστρολογικές προβλέψεις: Σκορπιέ επικεντρώνεσαι πάλι σε λάθος πράγματα



ΚΡΙΟΣ: Τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή είναι demi. Μην πτοείσαι και μην τα παίρνεις όλα πάνω σου. Δεν αρκεί να αλλάξεις μόνο εσύ. Πρέπει και οι άλλοι να καταλάβουν τι πρέπει να αλλάξουν. 
Tip: Χαλάρωσε και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Είσαι τόσο ξεροκέφαλη που δεν μπορείς να δεις καθαρά. Νομίζεις ότι τα κάνεις όλα σωστά. Όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα. Δες τα πράγματα από όλες τις οπτικές.
Tip: Άνοιξε τους ορίζοντές σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυτή την βδομάδα θα είσαι έξαλλη! Θέλεις να κάνεις ότι δεν έχεις κάνει έως τώρα. Θα είσαι πάλι ο εαυτός σου. Οι φίλοι σου χαίρονται γι΄αυτή την μετάλλαξη. 
Tip: Have fun!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πήρες το χρόνο σου και είσαι πάλι normal. Είσαι στα πάνω σου και αντανακλάς θετική ενέργεια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσεις πολύ καλά και θα ανανεωθείς.
Tip: Θα κάνεις πολύ γερό comeback στη δουλειά σου.

ΛΕΩΝ: Δώσε προτεραιότητα σε ότι επείγει. Μην είσαι και πολύ αυθόρμητη με κάποιους ανθρώπους γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν τις προθέσεις σου. 
Tip: Γίνε λίγο πιο διαλλακτική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχεις επιλέξει να απέχεις από όλα τα αρνητικά. Θέλεις να πας ένα βήμα πιο πέρα. Και αυτή τη φορά θέλεις να τα κάνεις όλα σωστά. 
Tip: Προσπάθησε να μην απογοητεύσεις πάλι τους δικούς σου ανθρώπους.

ΖΥΓΟΣ: Είσαι σε mood που δεν θέλεις πολλά πολλά. Θέλεις να κάνεις ουσιαστικά πράγματα με τα άτομα που σε ευχαριστούν. Αυτή τη φορά θα γίνουν όλα όπως θέλεις και το φαντάζεσαι. 
Tip: Τίποτα πια από αυτά που σκέφτεσαι δεν είναι μακρινό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επικεντρώνεσαι πάλι σε λάθος πράγματα. Εστίασε όλη σου την προσοχή στην οικογένειά σου. Αυτό που προέχει είναι η δική σου ηρεμία και γαλήνη.
Tip: Μην χάνεσαι από τον στόχο σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην μένεις στάσιμη. Κάνε τις κινήσεις που πρέπει. Τώρα είναι η ευκαιρία σου να εκφραστείς ελεύθερα. Μην περιμένεις άλλο και απελευθέρωσε τα συναισθήματά σου.
Tip: Μην φοβάσαι την ήττα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυτή η εβδομάδα θα είναι λίγο διαφορετική από τις προηγούμενες. Θα ανοιχτείς περισσότερο στους δικούς σου ανθρώπους και θα βγεις έξω.
Tip: Έχεις ευκαιρίες να ξεχαστείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είσαι σε αναμονή των εξελίξεων. Περιμένεις να εξελιχτεί μια επαγγελματική σου πρόταση. Οι οιωνοί είναι θετικοί. Γι΄αυτό και δεν πρέπει να ανησυχείς για τίποτα.
Tip: Απλά πέρνα καλά. (Ότι και αν περνάς.)

ΙΧΘΥΣ: Δεν είσαι και στα καλύτερά σου. Αλλά πρέπει να το διαχειριστείς λογικά. Μην σε συνεπάρει το συναίσθημα και κάνεις σπασμωδικές κινήσεις που αργότερα θα μετανιώσεις.
Tip: Ή τουλάχιστον πριν κινηθείς να είσαι σίγουρη.

10 αλάνθαστα κόλπα για να τρέχει από πίσω σου!