Αστρολογικές προβλέψεις: Τι λένε τα άστρα για κάθε ζώδιο;

Παρθενάκι, ηκυκλοθυμικότητά σου έχει φτάσει στο peak της
Αστρολογικές προβλέψεις: Τι λένε τα άστρα για κάθε ζώδιο;



ΚΡΙΟΣ: Είσαι στα πάνω σου, είσαι στα ωραία σου! Αρκεί να προσέξεις κάποια οικονομικά ζητήματα που εμφανίζονται από το πουθενά. Διότι δεν θέλεις να βρεθείς σε αδιέξοδο. Πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου.
Tip: Και να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς μέσα στη σημερινή μέρα!

ΤΑΥΡΟΣ: Σε έχει πιάσει μια καταναλωτική μανία, την οποία και δεν μπορείς να ελέγξεις. Βάλε ένα μέτρο γιατί από τι φαίνεται δεν πρόκειται να την βγάλεις οικονομικά μέχρι το τέλος του μήνα. 
Tip: Μην μπλέκεις πάλι. Φτιάξε την οικονομική σου κατάσταση!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχεις νεύρα και αυτό σε κάνει να ξεσπάς σε άτομα δικά σου χωρίς λόγο. Γίνεσαι άδικη μαζί τους και αυτό θα έχει αρνητικό αντίκτυπο σε σένα μετά.  
Tip: Χρειάζεσαι ανανέωση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κοντεύεις να πάθεις υπερκόπωση από τη πολλή δουλειά. Το τριήμερο που έρχεται είναι η ευκαιρία σου να ξεκουραστείς και να κάνεις πράγματα που θα σε χαλαρώσουν.
Tip: Κάνε ότι σε ευχαριστεί. 

ΛΕΩΝ: Βγαίνεις με φίλους και ξεσαλώνεις. Μετά κλείνεσαι στο καβούκι σου. Αυτή είναι η διάθεση σου,  αν σε ευχαριστεί αυτό, οκ. Αλλιώς κάνε κάτι για να υπερισχύσει η θετική σου διάθεση.
Tip: Μην βασίζεσαι σε ξένες πλάτες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η κυκλοθυμικότητά σου έχει φτάσει στο peak της. Μην την αφήσεις να επηρεάσει την καθημερινότητά σου. Κάνε ότι είναι απαραίτητο προκειμένου να διασφαλίσεις την ηρεμία σου και συνάμα την καλοπέρασή σου.
Tip: Μην ξεχνάς πως αν εσύ δεν είσαι καλά δεν θα μπορείς να κάνεις και τους άλλους δίπλα σου καλά.

ΖΥΓΟΣ: Η σημερινή μέρα ενδείκνυται για να κάνεις συναναστροφές με ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν, χωρίς να το καταλάβεις. Να είσαι κοινωνική και ευγενική. Μην σε πιάσουν πάλι οι τρέλες σου!
Tip: Πρέπει να χειριστείς έξυπνα ένα ερωτικό σου θέμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα η φάση σου είναι πιο free to go! Είσαι μέσα σε όλα. Σε εξόδους και σε προτάσεις πάσης φύσεως. Πρόσεχε όμως να μην είσαι και πολύ αυθόρμητη και κάποια πράγματα να τα σκέφτεσαι βαθύτερα πριν τα κάνεις. 
Tip: Ποτέ δεν ξέρεις από που θα σου σκάσει μια ερωτική περιπέτεια!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Νιώθεις πιο ευάλωτη από ποτέ. Μπορείς να πέσεις στην παγίδα που σου έχουν στήσει τα άστρα και να εκφράσεις τα δυνατά σου συναισθήματα σε ένα πρόσωπο που είχες πληγώσει στο παρελθόν.
Tip: Όλα είναι για καλό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με αυτά και με αυτά βρέθηκες σε ένα σημείο όπου θα πρέπει να κάνεις κάποιες επιλογές. Θα πρέπει να ξεχωρίσεις τις επιθυμίες σου από αυτά που πρέπει να κάνεις. Μπορείς να μετριάσεις και λίγο τον εγωισμό σου.
Tip: Μην τα κάνεις όλα μαζί. Θα πάθεις overdose!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σκέφτεσαι να αλλάξεις τo πλάνο σου. Θέλεις να προετοιμαστείς καταλλήλως για την εβδομάδα. Θέλεις να φτιάξεις ένα σχέδιο, που θα μπορείς να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου και να μην μπορεί κανείς να σου πει τίποτα.
Tip: Τίποτα δεν σε πτοεί από το να διασκεδάσεις.

ΙΧΘΥΣ: To μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να προσέχεις τον εαυτό σου και πάνω από όλα την υγεία σου. Μπορεί να είσαι έξαλλη αλλά πρέπει να βάλεις ένα μέτρο. Αυτές οι μέρες θα είναι πιο συγκρατημένες.
Tip: Ωστόσο όμως θα περάσεις τέλεια.

10 αλάνθαστα κόλπα για να τρέχει από πίσω σου!