Τι λένε τα άστρα για κάθε ζώδιο;

Τοξότη, οικογένεια – καριέρα σημειώσατε 2.
Τι λένε τα άστρα για κάθε ζώδιο;



ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να πιέζεσαι πανταχόθεν. Να σε βασανίζουν ενοχές. Να μετανιώνεις για πράγματα που έκανες ή δεν έκανες. Γενικά να θες να κατεβάσεις ρολά απ’ όλα. Υπάρχει όμως εκεί έξω μια επαγγελματική ζωή που υπόσχεται καλύτερες μέρες. Και δυο-τρεις άνθρωποι να σου πουν ένα «μπράβο».

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχουν δυσκολίες. Κυρίως με τον φιλικό και κοινωνικό σου περίγυρο. Νιώθεις πως δεν σε καταλαβαίνουν, πως σου συμπεριφέρονται άδικα ή σκληρά. Την ίδια στάση, βέβαια, μπορεί να κρατάς κι εσύ απέναντί τους. Καραμπινάτη περίπτωση «καθρέφτη»! Ωστόσο, υπάρχει ανάταση. Χαρά, δημιουργικότητα, παιδιά, έξοδοι. Όλα δικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εμπόδια και καθυστερήσεις στα επαγγελματικά. Σκληρές ή περιοριστικές συμπεριφορές από άτομα που επηρεάζουν την καριέρα σου. Ακόμη και από το ταίρι σου. Γενικώς, έχεις μια υπερβολή αυτές τις μέρες, Δίδυμε. Κι αυτό θέλει την προσοχή του. Οικογένεια και εσωτερικό ψάξιμο, «φάρμακα» προς πάσα νόσο και ανακούφιση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το μυαλό –και το κορμί– θέλει να ταξιδέψει, ν’ «ανοίξει», να απελευθερωθεί. Κι έρχεται αυτός ο γερο-Κρόνος με τη μαυρίλα του και σ’ το χαλάει. Ευτυχώς, παραμένεις θετικός. Εύνοια με αδέλφια/συγγενείς. Δοκιμασίες σε θέματα νομικά, εκπαιδευτικά.

ΛΕΩΝ

Κρισούλα νοητική προ των πυλών. Το σύμπαν περνάει πάλι το μυαλουδάκι σου από καλό «πλύσιμο», στο πρόγραμμα για δύσκολους λεκέδες. Εξού και η διερευνητική σκέψη αυτές τις μέρες. Ενίοτε όμως και κρυσταλλωμένη. Κολλημένη εμμονικά σε διάφορα «ωραία», όπως χρέη, εφορίες, τράπεζες και τα σχετικά. Περίφημα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σχέσεις, συνεργασίες, κοινωνική ζωή περνούν από τη μίνι δοκιμασία Κρόνου και Δία, κυρίως γιατί η επικοινωνία αυτές τις μέρες χωλαίνει. Όλα με το στανιό, με γκρίνια, με περιορισμούς, με δυσκολία. Άντε να κρατήσεις ισορροπίες, ευγένειες, μέτρο. Ευτυχώς, Δίας (στο ζώδιό σου) και Πλούτωνας υπόσχονται τύχη και ανοίγματα.

 

ΖΥΓΟΣ

Όλο το στρίμωγμα των ημερών πέφτει στη δουλειά και την καθημερινότητα. Με όλες της τις υποχρεώσεις, τις λεπτομέρειες, τη φασίνα και όλο το πακέτο. Θέματα υγείας και διατροφής επίσης πρέπει ν’ αντιμετωπιστούν τώρα με σοβαρότητα. Ευτυχώς, κλείνουν αίσια κύκλοι ζωής, απελευθερώνεσαι από βαρίδια του παρελθόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι μπαίνει ένα «στοπ» αυτές τις μέρες. Στη θετική σου διάθεση. Στο φλερτ, στη δημιουργικότητα, στο ερωτικό παιχνίδι, στις σχέσεις με τα παιδιά, στα οικονομικά σου. Φημίζεται ο γερο-Κρόνος για τη μιζέρια του, τι να κάνουμε; Από την άλλη, γενναιόδωροι φίλοι, αισιόδοξα σχέδια...

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικογένεια – καριέρα σημειώσατε 2. Ρίξ’ το στο επικοινωνιακό στέγνωμα του Κρόνου. Ρίξ’ το στην κακιά σου τη μοίρα. Άλλα όπου κι αν το ρίξεις, κάτι μέσα σου βαθιά λέει ότι η κατάσταση στο σπίτι θέλει υπευθυνότητα και σοβαρότητα για ν’ αντιμετωπιστεί. Αντιθέτως, στη δουλειά δίνεις ρέστα. Δημοφιλία, άνοδος, ανοίγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπάρχει μια επικοινωνιακή δυστοκία. Στο μυαλό σου παίζουν κολλήματα, η γλώσσα στάζει το φαρμακάκι της, όταν κι εφόσον έχεις διάθεση να μιλήσεις δηλαδή, και γενικά υπάρχει θέμα με τις μετακινήσεις, τις συνεννοήσεις, τις επαφές με αδέλφια, συγγενείς. Πάλι καλά που βγαίνουν «σε εφεδρεία» αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα χοντροστριμωγματάκι οικονομικό να το περιμένεις. Κι αν σκεφτόσουν να ψωνίσεις τίποτε καλό, μάλλον θα πρέπει να το αναβάλεις, αν δεν θες να μείνεις πανί με πανί. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι «σπόνσορες» για το ξελάσπωμα. Διευκολύνσεις φορολογικές. Μπόλικο σεξ. Ψυχολογική απελευθέρωση. Επανάκτηση ελέγχου.

ΙΧΘΥΕΣ

Βγαίνεις από την εσωστρέφεια. Από τον κόσμο σου δηλαδή, βγαίνεις εκεί έξω. Σκέφτεσαι πολύ προσωπικά σου πράγματα, όχι πάντα χωρίς να «πέφτεις». Σκέφτεσαι επιθυμίες, όχι πάντα χωρίς (αυτο)περιορισμούς. Ευτυχώς, εξακολουθείς να βλέπεις τη γενναιόδωρη πλευρά των ανθρώπων. Κι εκείνοι τη δική σου. Υπερβολές, ερωτικοί καβγάδες.

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω τις ερωτογενείς του ζώνες!