Άστρα: Πες μου το ζώδιό σου να σου πω τι θα κάνεις το Σαββατοκύριακο

Ακολούθα το ένστικτό σου. Τα άστρα σε ωθούν να είσαι ο εαυτός σου!
Άστρα: Πες μου το ζώδιό σου να σου πω τι θα κάνεις το Σαββατοκύριακο



To πλανητικό σκηνικό μυρίζει μπαρούτι. Όλο και κάποιο απρόσμενο γεγονός πρόκειται να σε ταράξει! Αλλά έχεις συνηθίσει σε αυτό το κλίμα. Τώρα θα πτοηθείς; Who cares; Πέρνα καλά όσο μπορείς!

ΚΡΙΟΣ: Το ΣΚ αυτό προβλέπεται τέλειο. Τα άστρα σε ευνοούν και σε ωθούν σε νέες περιπέτειες! To point είναι ένα. Να περάσεις όσο πιο καλά γίνεται! 
Tip: Δεν σε πτοεί τίποτα αρνητικό. Απίστευτο!Πραγματικά άλλος άνθρωπος!

ΤΑΥΡΟΣ: Αυτό το ΣΚ χάνεσαι. Κάνεις τα δικά σου και δεν έχεις καμία επαφή με τους δικούς σου ανθρώπους. Όλοι σε ψάχνουν αλλά εσύ δεν ανταποκρίνεσαι. 
Tip: Πάρε το χρόνο σου και κάνε δυναμικό comeback!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχεις πιάσει το νόημα της ζωής. Κοιτάς μόνο τα ουσιαστικά. Είναι μέχρι να σε πιάσει πάλι το πείσμα σου. Και να ξεφύγεις. Μέχρι τότε απολαμβάνεις κάθε στιγμή.
Tip: Όσο κρατήσει αυτό το mood καλό θα σου κάνει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα σκέφτεσαι από όλες τις πλευρές και δεν ξέρεις τι απόφαση να βγάλεις στα ερωτικά σου. Κάνε αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Κοίτα το σφαιρικά. 
Tip: Μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις!

ΛΕΩΝ: Τα νεύρα σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Σε ενοχλεί αυτή η αδράνεια και η στασιμότητα. Ναι, αλλά δεν κάνεις κάτι για να το αλλάξεις. Πας όπου σε πάει το ρεύμα.
Tip: Μην γκρινιάζεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ένας νέος κύκλος ξεκινά. Και πρέπει να είσαι έτοιμη για όλα. Μην επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος. Γιατί δεν θα σου βγει σε καλό. 
Tip: Αυτό το ΣΚ κάνε ανασυγκρότηση!

ΖΥΓΟΣ: Αποζητάς την ηρεμία σου και την ρουτίνα σου. Θέλεις να γυρίσεις στα παλιά και κάνεις τα πάντα γι΄αυτό. Σου λείπει η ανεξαρτησία σου και την επιδιώκεις με κάθε τρόπο.
Tip: Μην αποφεύγεις άτομα που σε έχουν βοηθήσει στο παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάνεις νέες γνωριμίες και είσαι ανοιχτή σε όλα. Θέλεις να βγεις και να ζήσεις πράγματα διαφορετικά. Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια και θέλεις μια αλλαγή asap!
Tip: Κάνε την αλλαγή προς το καλύτερο!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είσαι έξαλλη. Τα κάνεις όλα μαζί και χάνεσαι. Αυτός ο Κρόνος σε έχει ταρακουνήσει για τα καλά. Όμως εσύ το χαβά σου. Δεν παίρνεις ακόμα τα χαμπάρια σου.
Tip: Που θα σε βγάλει αυτός ο δρόμος που επέλεξες κανείς δεν ξέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρχίζεις και παίρνεις τα πάνω σου σιγά σιγά. Επιτέλους. Ψάχνεις πως μπορείς να φτιάξεις ότι σε χαλάει. Να ανανεωθείς. Το χρειάζεσαι.  
Tip: Ήρθε η ώρα για κάτι διαφορετικό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν και έχεις demi διάθεση την βρίσκεις την άκρη σου. Είσαι από αυτές που δεν πτοούνται έτσι απλά. Γι΄αυτό και το ΣΚ αυτό θα επιβιώσεις. Και θα είσαι από τις τυχερές.
Tip: Αλλάζεις στάση και όλα φτιάχνουν.

ΙΧΘΥΣ: Είσαι ήρεμη. Τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει τη ζαχαρένια σου. Έχεις βαρεθεί κινήσεις και καταστάσεις που επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά. Μένεις ουδέτερη και περιμένεις την αντίδραση αυτού που σε ενδιαφέρει.
Tip: Και καλά κάνεις. Ρίξε και μια εξαφάνιση. 

10 αλάνθαστα κόλπα για να τρέχει από πίσω σου!