Κάρι Μπράντσο: Η τεράστια αλλαγή στο στυλ της - To look της στη νέα σειρά Divorce

Η άλλοτε εντυπωσιακή Carrie από το Sex and the City, έχει ένα εντελώς διαφορετικό στυλ στο νέο της ρόλο.
Κάρι Μπράντσο: Η τεράστια αλλαγή στο στυλ της - To look της στη νέα σειρά Divorce



Όλες μας λατρέψαμε (και πολλές φορές μάλιστα ταυτιστήκαμε) με την μοναδική Carrie Bradshaw από το "Sex and the City" η οποία έμελλε να γίνει το απόλυτο fashion icon των επόμενων δεκαετιών, αφού το αξεπέραστο στυλ της στην σειρά αλλά και στην πραγματική ζωή σχολιάζεται παντού ακόμα και σήμερα σε κάθε της εμφάνιση. 

Με αφορμή το μεγάλο comeback της Sarah Jessica Parker μετά από 11 χρόνια αποχής από την τηλεόραση, εδώ στο #Followme αποφασίσαμε να ασχοληθούμε ξανά με το στυλ της. H Sarah επιστρέφει στην τηλεόραση με τη νέα σειρά Divorce (στην οποία είναι και παραγωγός) όμως πλέον ως μια ώριμη 50άρα γυναίκα έχει υιοθετήσει ένα look που δεν θυμίζει πια εκείνο το χαριτωμένο κορίτσι με την tutu φούστα! Όσο χρόνια κι αν περάσουν όμως, για εμάς θα είναι το απόλυτο fashion icon. 

Όταν η Carrie βρέθηκε στο Παρίσι, φόρεσε τη δημιουργία ενός Γάλλου σχεδιαστή ενώ πάντα συμβάδιζε με το ρομαντικό πνεύμα της πόλης! Άλλωστε είχε αδυναμία στα λουλούδια για αυτό και επέλεξε εκείνο το ολόλευκο φόρεμα λίγο πάνω από το γόνατο με το εντυπωσιακό λουλούδι που ακόμα δεν μπορούμε να ξεχάσουμε!

Όπως πάντα... chic! Πανάκριβες γούνες, δερμάτινα ή σουέτ γάντια με μια υπερβολική δόση glamour χαρακτήριζαν το στυλ της στο Sex and the City.

H Carrie ποτέ δεν φοβήθηκε να τολμήσει κάτι εκκεντρικό. Άλλωστε αυτό ήταν και το highlight στο στυλ της που την έκανε μοναδική. 

Η εμφάνισή της στην δεύτερη σεζόν που ακόμα θυμόμαστε! Φορώντας ένα body-hugging μπεζ φόρεμα έκλεψε όλες τις εντυπώσεις όταν εμφανίστηκε σε έναν γάμο μαζί με την Miranda. So gorgeous...

Με υπέροχο floral σύνολο, statement ζώνη και μεταλική τσάντα! Όπως πάντα κομψή ακόμα και όταν πήγαινε για shopping...

Μια υπέροχη εμφάνιση όταν κατέφθασε ενθουσιασμένη στο Παρίσι (στην έκτη σεζόν της σειράς) με ένα υπέροχο black-and-white φόρεμα της Sonia Rykiel! Το λουλούδι ήταν το κάτι άλλο...

Η Carrie με ένα φανταστικό ballgown φόρεμα Versace Couture ενώ περίμενε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της...

Πλέον, η Sarah στην νέα κωμική σειρά Divorce, υποδύεται μια μεσήλικη γυναίκα η οποία είναι επηρεασμένη από δύο εργένισσες φίλες της όταν κάποια στιγμή της έρχεται η ιδέα να χωρίσει τον άντρα της. Όσο αυτή δεν μπορεί να αποφασίσει αν πραγματικά θα το κάνει, ο άντρας της μαθαίνει για την παράνομη σχέση της και αποφασίζει να τη χωρίσει αυτός... 

Το στυλ της πλέον είναι διαφορετικό και μετρημένο όπως βλέπουμε και από τα backstage γυρίσματα της σειράς, προκειμένου να ταιριάζει όχι μόνο με τον ρόλο της αλλά κατά βάση με την ηλικία της. Τέρμα το υπερβολικό glamour, οι εκκεντρικές εμφανίσεις, οι πανάκριβες τουαλέτες, τα αγαπημένα της Manolo Blahnik και Christian Louboutin! 

Το στυλ της πλέον αρμόζει σε μια γυναίκα με ένα απλό καθημερινό look, που φοράει μπότες και συνηθισμένα παλτό για τις all day εμφανίσεις της.