Beverly Hills 90210 έβλεπες; Δες τώρα και την αλήθεια για τον Priestley και της Doherty!

Δηλαδή, δεν ήταν αγαπημένα τα αδέρφια Walsh; Ήταν όλο ένα ψέμα;
Beverly Hills 90210 έβλεπες; Δες τώρα και την αλήθεια για τον Priestley και της Doherty!



Brandon και Brenda, Brenda και Brandon. Α, Beverly Hills, τα παιδικά μου χρόνια, η ελληνική τηλεόραση του 90, η Donna που δεν έκανε σεξ για χρόνια, η Kelly που έκανε σεξ με όλους, μια παρέα που υποτίθεται ότι ήταν ενωμένη. Τι μου θυμίζουν τώρα και γιατί θέλουν να μου το καταστρέψουν οι ηθοποιοί της πιο επιτυχημένης teen σειράς των 90s (θα μπορούσα να πω η καλύτερη teen σειρά ever, αλλά σκέφτομαι πολύ σοβάρα να δώσω αυτόν τον τίτλο στις 3 πρώτες σεζόν του Glee). Ήθελα πάντα να ζω στην ψευδαίσθηση ότι το cast ήταν αγαπημένο και οι σχέσεις που έβλεπα στην τηλεόραση μου - ναι, ναι, τότε που ακόμα περιμέναμε κάθε Σάββατο απόγευμα στο Mega για να βγει το επόμενο επεισόδιο - ήταν πραγματικές. Θέλω να πω, ποιος δεν σκέφτεται το ίδιο; (Εγώ, 17 χρόνια μετά...)

Πάντως, τώρα σιγουρεύτηκα. Για 3 πράγματα. Πρώτον ότι η Shannen Doherty ήταν όντως τόσο bitchy και ψώνιο όσο έλεγαν ότι είναι. Δεύτερον ότι οι δυο μεγάλοι star της σειράς, Priestley και Doherty είχαν τεράστια αντιζηλία. Και τρίτον, ότι δε θέλω να θυμάμαι καν την Tori Spelling (έτσι, το είχα μέσα μου και το είπα).

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Priestley έβγαλε ένα βιβλίο στο οποίο αναφέρεται στα χρόνια του Beverly Hills και δεν έχει ξεχάσει να αναφερθεί και στην diva, που ονομαζόταν Shannen Doherty. Για παράδειγμα, ένα απόσματα του βιβλίου λέει: "Δεν μπορούσα να πιστέψω τις πρώτες λέξεις της Shannen. Είπε δυνατά 'στείλατε απλό αυτοκίνητο και όχι λιμουζίνα να με παραλάβει από το αεροδρόμιο;'Δεν μπορούσα να καταλάβω αν έκανε πλάκα ή όχι. Αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή. Ξεκίνησε να είναι bitchy για τα σύντομα χρονικά διαστήματα που έπρεπε να γυρίσουμε και το φαγητό και την θερμοκρασία στο trailer και τα πάντα. Πραγματικά δεν την ενδιέφερε τίποτα. Ήταν πολύ cool συμπεριφορά, μέχρι που δεν ήταν". 

Οκ, τα ξέραμε αυτά. Άλλωστε ο Aaron Spelling την απέλυσε επειδή ήταν τόσο ψώνιο και δυσκόλευε την συνεργασία με τους υπόλοιπους. Προφανώς το ήξερε και η Doherty, η οποία αρκετά χρόνια μετά και αφού ξανασυνεργάστηκε με τον Spelling για τις Μάγισσες, παραδέχτηκε ότι ήταν δύσκολη και ότι έχει αλλάξει. Μέχρι που θυμήθηκε τον παλιό της εαυτό και την απέλυσε και από τις Μάγισσες. Για κάποιο λόγο όμως έχει επιλέξει να το αγνοεί όλο αυτό και μάλιστα απάντησε στο βιβλίο του Priestley, αναφερόμενη στο αυτοκινητιστικό ατύχημα του:"Λατρεύω τον Jason, αλλά ξέρετε, είχε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα και πιστεύω ότι σημεία της μνήμης του πειράχτηκαν από αυτό". Whaaaaaat?

Πάντως, έτσι για να έχετε όλη την εικόνα, η Doherty πρόσφατα δήλωσε ότι δεν έβρισε τον Priestley, αλλά έχουν διαφορετικές αναμνήσεις από ό,τι συνέβη. Και ποιος νοιάζεται, γιατί ήταν όλοι τους μόλις 18. Να σας πω εγώ ποιος νοιάζεται. Ο Jason Priestley που έβγαλε και βιβλίο. Ο οποίος απάντησε στις τελευταίες δηλώσεις της τηλεοπτικής αδερφής του μ' ένα tweet "Σ' αγαπώ Shannen. Είχα μόνο αγάπη για σένα στο βιβλίο μου. Αν το διάβαζες, θα το ήξερες. Παρεξήγηση". 

Τώρα, πηγαίντε λίγες γραμμές παραπάνω, ξαναδιαβάστε το απόσπασμα και πείτε μου αν αυτό είναι παρεξήγηση. Πραγματικά, αυτοί οι ηθοποιοί των σειρών με ζαλίζουν.