O Kiefer Sutherland δηλώνει ότι δεν έχει άλλο 24 για εκείνον

Βέβαια, τα έχει ξαναπεί αυτά στο παρελθόν
O Kiefer Sutherland δηλώνει ότι δεν έχει άλλο 24 για εκείνον



Κάτι σαν deja vu νιώθω, όπως το 2010 που τελείωσε επισήμως το 24 και ο Kiefer Sutherland δήλωνε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στον ρόλο του Jack Bauer. Και τσουπ, 4 χρόνια μετά είδαμε το 24: Live Another Day και 12 νέα επεισόδια με τον Jack να πηγαίνει στο Λονδίνο και να βλέπει παλιούς του γνωστούς. Γιατί όταν ο Jack πάει στο Λονδίνο, όλη η Αμερική ταξιδεύει μαζί του.

Τώρα ο ηθοποιός δηλώνει για άλλη μια φορά ότι δεν το βλέπει να επιστρέφει και να γυρίζει άλλη ιστορία για το 24, αφού το Live Another Day ήταν μια καλή ευκαιρία να κλείσει παλιά ζητήματα και να κάνει γυρίσματα στο Λονδίνο...μάλιστα.

Βέβαια για χρόνια ακούγεται η πιθανότητα να γυριστεί ταινία 24, όμως πιστεύω πως όσο απομακρύνεται από το αρχικό hype που ακολουθούσε την σειρά από το 2001, τόσο πιο απίθανη φαίνεται αυτή η ταινία.

Το 24 άλλαξε τις σειρές (παρέα με το συνομήλικο του Alias), αφού ήταν η πρώτη σειρά που έδειχνε τα επεισόδια σε πραγματικό χρόνο, που κάθε σεζόν του ήταν μια ολόκληρη ημέρα και κάθε επεισόδιο του μια ώρα στην ημέρα. Αλλά ακόμα σημαντικότερο, ήταν η σειρά που ακολούθησε την 11η Σεπτεμβρίου και η ενασχόληση της με την τρομοκρατία της χάρισε τεράστια νούμερα τηλεθέασης.

Τώρα όμως, το Homeland είναι πολύ πιο κοντά στο κοινό από μια σειρά απόλυτης δράσης και γι’ αυτό τα νούμερα που έφερε το Live Another Day ήταν επιεικώς αποδεκτά.