Revenge: Η μεγαλύτερη και πιο διασκεδαστική ιστορία εκδίκησης αποκτά νέο twist

Επιστρέφει στο Fox Life, με την πρεμιέρα του 4ου κύκλου την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου
Revenge: Η μεγαλύτερη και πιο διασκεδαστική ιστορία εκδίκησης αποκτά νέο twist



Ξέρετε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να περάσετε τα Χριστούγεννα, αυτές τις ημέρες αγάπης και συμπόνοιας, όπου ερχόμαστε πιο κοντά στην οικογένεια μας; Να παρακολουθήσετε στην τηλεόραση την απόλυτη ιστορία εκδίκησης και προσπάθειας μιας νεαρής κοπέλας να καταστρέψει μια ολόκληρη οικόγενεια! Το Revenge έρχεται και πάλι στο Fox Life, την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου στις 21.50 και μας αποκαλύπτει τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια, ύστερα από την τεράστια αποκάλυψη του 3ου κύκλου.

Λίγες τηλεοπτικές ιστορίες περιλαμβάνουν όχι έναν, αλλά δυο απρόκλητα και χωρίς φραγμούς εκδικητικούς χαρακτήρες, όπως το Revenge. Και δεν ξέρω για εσάς, αλλά για μένα το μεγαλύτερο hook για να παρακολουθήσω μια σειρά είναι οι ξεχωριστοί χαρακτήρες. Το Revenge λοιπόν έχει δυο και τις χαίρεται. Από την μια είναι η νεαρή και φαινομενικά αθώα Emily Thorne, η οποία εμφανίζεται στα Hamptons (το θέρετρο των πλουσίων της Νέας Υόρκης) με σκοπό να καταστρέψει όλους όσοι συμμετείχαν στην άδικη καταδίκη του πατέρα της. Η πραγματική της ταυτότητα είναι η Amanda Clarke και την κρύβει για να μπορέσει να πλησιάσει τους πλούσιους υπεύθυνους και να ανακαλύψει μυστικά που θα χρησιμοποιήσει εναντίον τους.

Από την άλλη είναι η απόλυτη Victoria Grayson, η απίστευτη Madeline Stowe, η μητριάρχης της πιο γνωστής και πλούσιας οικογένειας των Hamptons και βασική υπεύθυνη για την μοίρα του κυρίου Clarke, με τον οποίο διατηρούσε και σχέση. Η Victoria Grayson είναι από εκείνους τους χαρακτήρες που θα μείνουν στην ιστορία των κακών της τηλεόρασης χρόνια μετά την ολοκλήρωση του Revenge και θυμίζει τον εικονικό χαρακτήρα της Susan Lucci στην υπερσαπουνόπερα All My Children.

Όταν οι δυο τους συγκρούονται...ειλικρινά δεν μπορώ να πάρω μέρος. Αυτές οι δυο είναι και η δύναμη της σειράς.  Γιατί να συγχωρήσεις όταν μπορείς να εκδικηθείς;

Και έμειναν σε πολύ ενδιαφέρον σημείο στο τέλος της 3ης σεζόν. Η Emily βρίσκεται πια στην έπαυλη των Grayson, η Victoria δραπετεύει από το ίδρυμα που την έχουν κλείσει (ναι, έχει συμβεί κι αυτό) και μάθαμε ότι μάλλον η εκδίκηση της Emily δεν είχε κανέναν λόγο ύπαρξης, γιατί μαντέψτε ποιος ζει.

Ευτυχώς που έχω να προετοιμαστώ για bazaar, αλλιώς δεν ξέρω πως θα αντέξω μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου να δω τι γίνεται στη συνέχεια.