Γιατί το How To Get Away With Murder είναι η πιο hot νέα σειρά που θα δείτε φέτος

Από την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο Fox Life
Γιατί το How To Get Away With Murder είναι η πιο hot νέα σειρά που θα δείτε φέτος



Είναι εξαιρετικά δύσκολο μια καινούρια σειρά να εμφανιστεί και να κλέψει την παράσταση από αγαπημένες σειρές που παρακολουθείς χρόνια. Κι όμως αυτό ακριβώς κατάφερε το How To Get Away With Murder.  Όχι μόνο βρέθηκε στην 1η θέση της τηλεθέασης στην Αμερική, αλλά κάθε φορά που προβάλλεται καινούριο επεισόδιο το Twitter σχεδόν «σκάει» από τους fans που αναρωτιούνται ποιος το έκανε, ποιος ξέρει τι, ποιος χρησιμοποιεί ποιον.

Το HTGAWM έρχεται την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου στις 21.50 στο Fox Life, από την δημιουργό του Grey’s Anatomy και Scandal, Shonda Rhimes,  που αυτήν την φορά όμως εκτελεί χρέη παραγωγού για τον επί χρόνια συνεργάτη της και δημιουργό του Murder, Peter Nowalk και είναι το τέλειο παράδειγμα του πως μπορείς να μετατρέψεις την οσκαρική ηθοποιό  Viola Davis σε τηλεοπτικό είδωλο.

Η Davis υποδύεται την Annalise Keating, μια καθηγήτρια εγκληματολογίας που κάθε χρόνο επιλέγει 5 φοιτητές να κάνουν την πρακτική τους στο δικηγορικό γραφείο της. Από το πρώτο όμως κιόλας επεισόδιο ανακαλύπτουμε ότι αυτοί οι 5 εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους χαρακτήρες έχουν εμπλακεί σε μια δολοφονία. Παράλληλα η δολοφονία μιας άλλη φοιτήτριας κυριαρχεί στις ειδήσεις, η Annalise ζει σ’ έναν προβληματικό γάμο, όπου και η ίδια και ο σύζυγος της απατούν ο ένας τον άλλο και οι 5 φοιτητές αποδεικνύουν ότι έχουν τα δικά τους προσωπικά προβλήματα.

Καλά το καταλάβατε. Η σειρά είναι rollercoaster και δεν υπάρχει ούτε δευτερόλεπτο που δεν αποκαλύπτεται κάποια μικρή ή μεγάλη λεπτομέρεια για τους ήρωες και την υπόθεση. Μοιάζει σαν να έχει δημιουργηθεί για να σε ανεβάζει στον καναπέ και να φωνάζεις «Τιιιιιιι;;;;» στο τέλος κάθε επεισοδίου. Καμιά φορά πετάς και το τηλεκοντρόλ στο πάτωμα, αλλά ας το αποφύγουμε αυτό.

Σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνοι για το How to Get Away With Murder είναι οι σεναριογράφοι της σειράς, που φρόντισαν να παρουσιάσουν τον κατάλληλο συνδυασμό μυστηρίου, σοκ, σεξ, σκοτεινών χαρακτήρων, δικηγορικών υποθέσεων και ανταγωνισμού. Έχουν δημιουργήσει μια αλυσίδα γεγονότων και μας αφήνουν ψιχουλάκια κάθε στιγμή για να οδηγηθούμε στο ποιος, τι και γιατί. Αλλά αν δεν υπήρχε η Viola Davis, η Annalise Keating θα ήταν διαφορετικό πρόσωπο, αφού είναι εκείνη που την κάνει πειστική σε όλα της τα χαρακτηριστικά: πανέξυπνη, απρόβλεπτη, sexy, επικίνδυνη. Ακριβώς όπως οι δικοί μας καθηγητές στο πανεπιστήμιο, ε;