Δεν θα πιστέψετε ποιος επιστρέφει στο Scandal

Κι ήρθες πάλι πίσω σαν τον δολοφόνο...
Δεν θα πιστέψετε ποιος επιστρέφει στο Scandal



Μπορεί να σας αρέσει το δράμα του Scandal και να περιμένετε πως και πως να δείτε τις σκηνές πόνου ανάμεσα στην Olivia και τον Fitz και μπορεί στην Αμερική η σειρά να συνεχίζει την τεράστια επιτυχία της, όμως το γεγονός παραμένει ένα. Δεν είναι παρά μια στυλιζαρισμένη σαπουνόπερα, μ’ ένα ζευγάρι που ποτέ δεν θα γίνει Mer Der, κυβερνητικά και κατασκοπευτικά μυστικά που επιβεβαιώνουν ότι κάποιος έβλεπε μανιωδώς Alias και όλους τους ηθοποιούς να φωνάζουν αφόρητα.  Θυμάστε τις σιωπηλές εντάσεις της Bailey στο Grey’s Anatomy; Τι ωραίες εποχές τότε.

Η αλήθεια είναι ότι η σειρά έχει χάσει μέρος του κοινού της, κυρίως αυτούς που κουράστηκαν να περιμένουν το καλό τέλος για το βασικό ζευγάρι. Αλλά έχει κερδίσει άλλους, εκείνους που πεθαίνουν με το οικογενειακό δράμα. Ανάμεσα στην Olivia και την επαγγελματική της οικογένεια που πια έχει μείνει μισή, ανάμεσα στο Πρώτο ζευγάρι που θρηνεί πλέον και τον χαμό του γιου του και φυσικά ανάμεσα στην οικογένεια της κολάσεως. Τον ύπουλο πατέρα Pope, την τρομοκράτη μητέρα Pope και την μονομάχο που τα έχει με όσα συμβαίνουν γύρω της Olivia.

Γι’ αυτό και η mama Pope επιστρέφει να γεμίσει λίγη ακόμη παράνοια τη σειρά. Την τελευταία φορά που την είδαμε, την κλείδωσε ο αντρούλης της σ’ ένα υπόγειο και ο Fitz πίστευε ότι εκείνη σκότωσε τον γιο του. Τώρα όμως που ο Jake κατηγορείται για την δολοφονία, πως θα αλλάξει την κατάσταση η εμφάνιση της; Το μόνο σίγουρο είναι ότι η μητέρα Pope επιστρέφει στο επεισόδιο της 20ης Νοεμβρίου, που είναι και το finale για την φθινοπωρινή σεζόν. Και μετά Scandal πάλι από τον Γενάρη του 2015.