Όλες οι σεζόν του American Horror Story συνδέονται μεταξύ τους

Και μια καταπληκτική θεωρία για την ιστορία της επόμενης σεζόν
Όλες οι σεζόν του American Horror Story συνδέονται μεταξύ τους



Επισήμως η  Τετάρτη έχει ονομαστεί American Horror Day ή τουλάχιστον επισήμως στο μυαλό μου. Γι’ αυτό και θα σας κάνω ένα δωράκι και θα σας προετοιμάσω για την επόμενη σεζόν της σειράς τρόμου.  Κι επειδή τα στοιχεία βρίσκονται στο ίδιο το Freak Show, αν δεν θέλετε να γεμίσετε spoilers, σταματήστε να διαβάζετε τώρα. Ούτε γραμμή παρακάτω.

Πρόσφατα ο δημιουργός της σειράς, Ryan Murphy, παραδέχτηκε ότι όλες οι σεζόν του AHS συνδέονται μεταξύ τους και ότι περιέχουν στοιχεία που δείχνουν πως μπλέκονται οι διαφορετικοί κόσμοι. Η παραδοχή αυτή ήρθε λίγο αφότου ανακοινώθηκε ότι η αγαπημένη καλόγρια όλου του κόσμου, η Sister Mary Eunice από το Asylum, θα εμφανιστεί και στο Freak Show και μάλιστα σε μια ιστορία που θα εξηγήσει πως η Pepper έφτασε στο ίδρυμα της 2ης σεζόν.

Ένα από τα νέα στοιχεία βρίσκονται στην σκηνή του 4ου επεισοδίου, όταν ένας αστυνομικός δίνει ένα κυπελάκι με καφέ στον χαρακτήρα της Emma Roberts, το οποίο έχει ένα καπέλο τυπωμένο.  

Οι fans βέβαια ανακάλυψαν ύστερα ότι το καπέλο έχει εμφανιστεί ξανά. Στο 2ο επεισόδιο

Και στο 1ο επεισόδιο, όταν ο Evan Peters βρίσκεται στο dinner.

Και ύστερα άρχισαν οι αγώνες. Οι fans ανακάλυψαν μια ένεργεια του αμερικανικού στρατού με ονομασία Operation Top Hat, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Alabama το 1953, μια χρονιά μετά τα γεγονότα του Freak Show. Τότε το χημικό τμήμα του στρατού έκανε πειράματα χωρίς επίσημη έγκριση και χωρίς να ειδοποιήσει το κοινό, με βιολογικά και χημικά όπλα και αέρια.

Παράνομα πειράματα και κυβερνητικές συνωμοσίες; Πολύ American Horror Story, αν με ρωτάτε. Φυσικά πρόκειται για μια θεωρία και σίγουρα δεν θα πάρουμε επιβεβαίωση σύντομα, αλλά απ’ όλα όσα ακούμε κατά διαστήματα για την σειρά, φαίνεται η πιο πιθανή.