Σήμερα βλέπουμε Join Us και περνάμε ωραία με Ντίνα Νικολάου και Μαριέττα Φαφούτη

Join Us γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!
Σήμερα βλέπουμε Join Us και περνάμε ωραία με Ντίνα Νικολάου και Μαριέττα Φαφούτη



Σήμερα επιλέγουμε να κάτσουμε σπίτι για να δούμε την αγαπημένη μας εκπομπή στον ΣΚΑΪ, Join Us (6 - 8 μ.μ.), για να ανακαλύψουμε νέες συνταγές (αλμυρές και γλυκές), να μάθουμε πως πρέπει να κάνουμε αποτοξίνωση από τον οργανισμό μας. Και άλλα πολλά.

Δες αναλυτικά:
H Nτίνα Νικολάου είναι η καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου. Η επιτυχημένη σεφ μιλάει για τη ζωή της στο Παρίσι, περιγράφει το  πώς βλέπουν την ελληνική κουζίνα στο εξωτερικό και αποκαλύπτει ότι ερωτεύτηκε τον άντρα της με την πρώτη ματιά.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος κάνει βόλτα με την ταλαντούχα ερμηνεύτρια Μαριέττα Φαφούτη με το αυτοκίνητο και μιλάνε για όλα. Για το πώς κατάφερε να χάσει 20 κιλά αλλά και  για το πώς είναι το ιδανικό ραντεβού. 

O Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει ένα αλμυρό και ένα γλυκό. Κοφτό μακαρονάκι με λαχανικά στον φούρνο και τιραμισού με σοκολάτα.

Η Εμμανουέλα Κόκκαλη μας κερνάει μια τάρτα με μήλα.

Μαθαίνουμε με ποιο τρόπο πρέπει να κάνουμε αποτοξίνωση στον οργανισμό μας.
Βγάζουμε τις πιο τέλειες φωτογραφίες με το κινητό με τις συμβουλές του mobile photographer, Φάνη Παυλόπουλου.

Η Βάλια Νούσια μας δίνει έξυπνα tips έτσι ώστε να  καθαρίζουμε εύκολα και με οικονομία το σπίτι μας.

Τα παιδιά μαθαίνουν να κάνουν ποδήλατο.
Αντιγράφουμε τις τεχνικές μακιγιάζ (contouring) που ακολουθεί η Kim Kardashian και έπειτα γυμναζόμαστε με βαράκια για να έχουμε ένα τέλειο σώμα μέχρι το καλοκαίρι. 

Αγαπάμε να χαμογελάμε! Κάνουμε αόρατη ορθοδοντική και φτιάχνουμε τα δόντια μας γρήγορα και χωρίς να το καταλάβει κανείς.

JoinUs γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!