Inside stories από το Game of Thrones που δεν έχεις ξανακούσει ποτέ

Όπως ότι ο Iwan Rheon (aka Ramsay Bolton) ήταν να υποδυθεί τον Jon Snow.
Inside stories από το Game of Thrones που δεν έχεις ξανακούσει ποτέ



Ο έκτος κύκλος του Game of Thrones πλησιάζει και οι συζητήσεις γύρω από τη θρυλική σειρά που όπως όλα δείχνουν θα αφήσει εποχή, δίνουν και παίρνουν. Αναλύσεις επί αναλύσεων, trailer που παίζουν στο repeat και καλέσματα για ομαδικές προβολές του πρώτου επεισοδίου. Εμείς είπαμε να μην ασχοληθούμε με τίποτα από όλα αυτά και να βρούμε πληροφορίες που δεν θα διαβάσεις αλλού.

Ο Sam Heughan πρωταγωνιστής του Outlander συμμετείχε στις οντισιόν της σειράς για να παίξει διάφορους χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων των Renly Baratheon and Loras Tyrell.  

Η Carice van Houten προοριζόταν για το ρόλο της Cersei. Τελικά υποδήθηκε την Melisandre.

Στα βιβλία η Daenerys έχει μωβ μάτια.

Στο GOT παίζουν εννιά ηθοποιοί που έχουν εμφανιστει σε κάποια ταινία Harry Potter: Michelle Fairley, David Bradley, Natalia Tena, Ciaran Hinds, Bronson Webb, Julian Glover, Ralph Ineson, Edward Tudor-Pole και Ian Whyte. 

Σύμφωνα με την Διοίκηση Κοινωνικής Ασφάλισης το έτος 2012, 146 νεογέννητα πήραν το όνομα "Khaleesi," και 21 το όνομα "Daenerys." Εν τω μεταξύ, το Khaleesi δεν είναι καν όνομα. Ειναι τίτλος. 

Κανένας χαρακτήρας δεν εμφανίζεται σε κάθε επεισόδιο, με εξαίρεση την Cersei και τον Joffrey στον πρώτο κύκλο, και τον Tyrion στον δεύτερο και πέμπτο κύκλο.

Δες εδώ το τελευταίο τρέιλερ:

 

Δες εδώ ποιος είναι ο πραγματικό ισχυρός χαρακτήρας της σειράς.