Join us και αυτό το Σαββατοκύριακο με Ρίκα Διαλυνά, Χρήστο Λούλη και Νάντια Κοντογιώργη

JoinUs γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!
Join us και αυτό το Σαββατοκύριακο με Ρίκα Διαλυνά, Χρήστο Λούλη και Νάντια Κοντογιώργη



Αυτό το Σαββατοκύριακο καθόμαστε σπίτι, για να δούμε Join Us! Διότι θέλουμε να μάθουμε πράγματα για τους αγαπημένους μας celebrity που δεν ξέραμε, πως να συνδυάζουμε τέλεια τα τζιν σορτς μας καθώς και τι ασκήσεις πρέπει να κάνουμε, για να ανακουφίσουμε τα σημεία του σώματός που ταλαιπωρούνται από την καθιστική ζωή. Και άλλα πολλά. 

Το Σάββατο, η Ρίκα Διαλυνά είναι η καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου. H υπέροχη ηθοποιός μας λέει την ιστορία της με τον Μάρλον Μπράντο και εξηγεί γιατί δεν ερωτεύτηκε ποτέ τον άντρα της και γιατί πολύ λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ποια πραγματικά είναι.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος φιλοξενεί τον Χρήστο Λούλη. Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλάει για την οικογένειά του, εξηγεί πώς αισθάνεται που κλείνει τα 40 και δηλώνει ότι δεν υπάρχει καμία δημοκρατία στο θέατρο. Συναντάμε τον σπουδαίο Κώστα Γαβρά στην Θεσσαλονίκη. Πηγαίνουμε κομμωτήριο να φτιάξουμε τέλεια μαλλιά με την Κατερίνα Παπουτσάκη και την Μπέττυ Μαγγίρα. Κάνουμε 4 hot συνδυασμούς για το τζιν σορτς.

Είμαστε yolo και μαθαίνουμε χορό. Κάνουμε ασκήσεις για να ανακουφίσουμε τα σημεία του σώματός που ταλαιπωρούνται από την καθιστική ζωή. Τον αυχένα, την πλάτη, τους πήχεις και την κνήμη. 

Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει μια συγκλονιστική πορτοκαλόπιτα με σοκολάτα. Ο κηπουρός, Σωτήρης Βρεττός, μας δείχνει πώς θα κάνουμε το δικό μας μπονσάι. 

Βρίσκουμε τον τρόπο για να κάνουμε τις μετακινήσεις του παιδιού μας ασφαλείς και εύκολες. Πηγαίνουμε σινεμά στο «Γάμος αλά Ελληνικά 2» και δοκιμάζουμε αρώματα και καλλυντικά στο ανανεωμένο Perfume Hall, στο κέντρο της Αθήνας.

Την Κυριακή, στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθεται η Νάντια Κοντογιώργη. Η γλυκιά ηθοποιός μιλάει για το πώς έπαιξε σε σίριαλ όταν ήταν παιδί, γιατί κοιμήθηκε στον γάμο που ήταν κουμπάρα και δηλώνει βαθιά ρομαντική. 

Συναντάμε τα λαμπερά κορίτσια του Sweet Charity, στην φωτογράφιση για το εξώφυλλο του DownTown. Την Σμαράγδα Καρύδη, την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Νάντια Μπουλέ. 

Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει μια σαλάτα με φακή και φρέσκο καλαμάρι.

Τα παιδιά αποκτούν αθλητική νοοτροπία και διαλέγουν το σπορ που τους ταιριάζει. Μαθαίνουμε για την κερατίνη, που κάνει θαύματα στα μαλλιά μας. Βρίσκουμε τα πιο ωραία ρούχα για γυναίκες με καμπύλες.

Φροντίζουμε τον εαυτό μας κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και μετά τον τοκετό. Αναγνωρίζουμε τους τοξικούς ανθρώπους της ζωής μας και τους αντιμετωπίζουμε.

Κάνουμε γιόγκα, που δυναμώνει το σώμα και ηρεμεί το μυαλό. Μαθαίνουμε τις τελευταίες εξελίξεις για την αυξητική στήθους από τον κορυφαίο πλαστικό χειρουργό, Dr Ζήση Μπουκουβάλα.

Πηγαίνουμε στην τελετή απονομής «Χρυσοί Σκούφοι 2016». Βλέπουμε την υπέροχη θεατρική παράσταση «Οι τρεις αδερφές» του Τσέχοφ. 

JoinUs γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!