Γιατί όλοι νομίζουν ότι η Μόνικα και ο Τσάντλερ είναι ζευγάρι;

Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη στους φαν αλλά...
Γιατί όλοι νομίζουν ότι η Μόνικα και ο Τσάντλερ είναι ζευγάρι;



Χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες με μία φωτογραφία που κυκλοφορεί στο internet και δείχνει την Courteney Cox και τον Matthew Perry να ανταλλάσσουν το βλέμμα του έρωτα. Η φωτογραφία που βλέπεις έγινε γρήγορα viral με τους φαν να παθαίνουν αμόκ με το ειδύλλιο του αγαπημένου τους τηλεοπτικού ζευγαριού. 

Όλα ξεκίνησαν όταν μία φαν ανέβασε στο twitter το ζευγάρι γράφοντας το εξής: «Ο Matthew κοιτάει την Courteney με τον ίδιο τρόπο που ο Chandler κοιτάει τη Monica, και εγώ δεν ξέρω τι να κάνω». 

Το ντελίριο που προκλήθηκε ήταν αναμενόμενο μιας και η Courteney πρόσφατα χώρισε με τον αρραβωνιαστικό της Johnny McDaid, ενώ o Chandler υποτίθεται ότι είναι single από τότε που χώρισε με την ηθοποιό Lizzy Caplain το 2012. 

Είμαστε σίγουροι ότι ο Matthew και η Courteney αγαπιούνται βαθιά μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας, όμως δυστυχώς η φωτογραφία που βλέπεις είναι από τον Μάρτιο του 2005. H Courteney φοράει ακόμα τη βέρα της στο αριστερό της χέρι, καθώς ήταν ακόμα παντρεμένη με τον ηθοποιό David Arquette.  

Δες ΕΔΩ το λάθος που δεν είχες προσέξει στα Φιλαράκια.