The Grinder: Πώς ερωτεύτηκα ξανά τον Rob Lowe (θα το πάθεις κι εσύ)

Μια Παρασκευή βράδυ έκανα ζάπινγκ, κόλλησα στο FΟΧ Life και νόμιζα πως με κοιτάει στα μάτια. Αυτό έγινε χτες… Η ιστορία αρχίζει από πολύ πιο πριν.
The Grinder: Πώς ερωτεύτηκα ξανά τον Rob Lowe (θα το πάθεις κι εσύ)



Μικρή όταν ήμουν δεν μου άρεσε να βλέπω τηλεόραση. Ήθελα να τριγυρνάω στην πόλη, να πηγαίνω με τις φίλες μου σινεμά, να συζητάω τα (ίδια) κουτσουμπολιά της χρονιάς με την γιαγιά μου και να διαβάζω ιστορίες που με έκαναν να κλαίω. Εκείνο το βράδυ, όμως, είχα πυρετό και τα γράμματα χοροπηδούσαν μπροστά μου. Θα έβλεπα τηλεόραση, λοιπόν, μέχρι να με πάρει κάπως ο ύπνος. Όταν τελείωσε το Youngblood ο πυρετός χτύπησε… 42. Όχι από την ίωση. Μόλις είχα ερωτευτεί τον Rob Lowe! 

Χτες βράδυ δεν με χωρούσε ο τόπος. Η γρίπη με είχε αναγκάσει να πάρω αγκαλιά το αερόθερμο, να πίνω χαμομήλια και να λέω τα ακατανόμαστα που οι άλλοι πήγαν σινεμά ενώ εγώ θα έμενα μπροστά στη τηλεόραση να παλεύω με τον πυρετό μου. Μια νέα σειρά του FOX Life έκανε πρεμιέρα, διάβασα στο ίντερνετ. Κάτι ήταν κι αυτό… Όταν τελείωσε το The Gringer άρχισα να στέλνω μηνύματα στους άλλους στο σινεμά «Μόλις ερωτεύτηκα ξανά τον Rob Lowe! Δυο δεκαετίες μετά! Απίστευτο;». 

Δεν ξέρω που θα με βγάλει αυτός ο χειμώνας, αλλά το σίγουρο είναι πως κάθε Παρασκευή στις 21.25 ακριβώς θα ζω τον αθώο μου έρωτα με τον Rob! Έτσι, για να γυρνάω τον χρόνο πίσω, να ανασαίνω και νιώθω καλύτερα.

Αν θες να το δεις κι εσύ σε προειδοποιώ: Στο The Grinder ο Rob υποδύεται τον διάσημο ηθοποιό ο οποίος, όταν ολοκληρώθηκε η νομική σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε, αποφάσισε να γυρίσει στο πατρικό του για να αναλάβει το δικηγορικό γραφείο της οικογένειας. Ναι, καλά κατάλαβες! Φοράει κουστούμι, αγορεύει, φλερτάρει την πρόεδρο, χαμογελάει με νόημα και κάνει δολοπλοκίες για να κερδίσει τις δίκες…

Πόσο πιο σέξι πια!

Το κανάλι FOX Life είναι διαθέσιμο μέσω Nova, OTE TV και Cyta Hellas.