Γιάννης Σπαλιάρας στο Join Us: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολούνται μαζί μου από το καλοκαίρι

Όλα όσα θα δούμε στοJoin Us την Κυριακή(11/10) στις 6 το απόγευμα στον ΣΚΑΙ!
Γιάννης Σπαλιάρας στο Join Us: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολούνται μαζί μου από το καλοκαίρι



Τον Γιάννη Σπαλιάρα φιλοξένησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο JoinUs.

Δες τι είπε...

Για την αντίδραση των γονιών του όταν άκουσαν τη δήλωσή του: 

Οι γονείς μου είναι παραδοσιακοί οπότε είναι αρκετά συντηρητικοί και δεν τους αρέσουν τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Οπότε δεν χάρηκαν καθόλου με αυτό το γεγονός.

Για τον τρόπο που βιώνει την ξαφνική δημοσιότητα:

Κατάλαβα ότι είμαστε μια χώρα ζηλιάρηδες, κουτσομπόληδες και κομπλεξικοί. Δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και ασχολούνται με μία δήλωση και με ένα μαγιό. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι ασχολούνται μαζί μου αυτό το καλοκαίρι. Αντί να δούνε ότι καθόμαστε σαν μ@@@@@ς και ασχολούμαστε με ένα μαγιό και μια δήλωση... Ο Σπαλιάρας απλά απάντησε σε μια ερώτηση. Δεν βγήκα εγώ να βάλω αφίσες στην Αθήνα και να πω ότι είμαι ο Mr. γ@@@@ και έχω πάει με 4.000. 

Την Κυριακή στις 11 Οκτωβρίου, η ανανεωμένη Ελένη Καστάνη εξηγεί στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου πώς πήρε την απόφαση να χάσει περισσότερα από 20 κιλά, για τις απώλειες στη ζωή της αλλά και για το γεγονός ότι και γιατί μένει με τον πρώην άντρα της στο ίδιο σπίτι.

Πήγαμε στο σπίτι της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου και την αιφνιδιάσαμε με προσωπικές ερωτήσεις.

Η μαγειρική μας απογειώνεται: Ο Γιάννης Αποστολάκης μας “γλυκαίνει” με ντόνατς με κρέμα λεμόνι, η Υπατία Παπασταμάτη μαγειρεύει χούμους με κάσιους και γάλα καρύδας και η Εμμανουέλα Κόκκαλη φτιάχνει μπουρίτος  με κοτόπουλο και BBQ sause.

Ο κηπουρός, Σωτήρης Βρεττός, μας εξηγεί τρόπους για μεγαλύτερη απόδοση στα φυτά μας.

Πάμε σινεμά να δούμε τις νέες ταινίες και στη συνέχεια στον Χολαργό σε ένα μαγαζί που κάνει μόνο αβγά. Κάνουμε πρωινή γυμναστική μόνο με το βάρος του σώματος και ένας ειδικός μας δείχνει τα λάθη που κάνουμε στα μαλλιά μας.

Η Αννούσα Μελά μας μαθαίνει 4 hot τρόπους να φορέσουμε το αγαπημένο μαύρο χρώμα ενώ η Κορίνα Βρούσια μας βοηθάει να κάνουμε τη λίστα γάμου μας.

JoinUs γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!