Οι άντρες λατρεύουν τις κοκκινομάλλες: Μακιγιάζ, μαλλιά και attitude σαν της Abby Whelan

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να μην δείχνεις χλωμή!
Οι άντρες λατρεύουν τις κοκκινομάλλες: Μακιγιάζ, μαλλιά και attitude σαν της Abby Whelan



Πέμπτη βράδυ και προβάλλεται το καινούργιο επεισόδιο Scandal στo Foxlife. Έχω ετοιμάσει τα pop corn μου, πίνω το αγαπημένο μου αναψυκτικό που πρέπει επιτέλους να κόψω και απολαμβάνω τη σειρά (οργάνωσε και εσύ τη δική σου βραδιά cocooning με τις φίλες σου). Τελικά κατέληξα πως η αγαπημένη μου είναι η Abby Whelan! Εκτός του ότι είναι όμορφη είναι και ο ρόλος της τέτοιος που σε εξιτάρει. Δεν περιμένεις ότι μια τέτοια γυναίκα θα ήταν τόσο αδίστακτη! Έχω καταλήξει πως αυτό είναι το καλύτερο όπλο στη ζωή. Να δείχνεις αθώα αλλά να είσαι μια σούπερ δυναμική γυναίκα.


Οι κοκκινομάλλες περιορίζονται όμως στα χρώματα του μακιγιάζ γιατί πολύ εύκολα δείχνουν χλωμές.

Αν έχεις και εσύ το ίδιο χρώμα στα μαλλιά όπως της Abby δεν έχεις παρά να τονίσεις τα μάτια σου. Οι βλεφαρίδες σου είναι ανοιχτόχρωμες οπότε το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις eyeliner και αρκετή μάσκαρα. Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις την έντονη γραμμή με το flick, μπορείς να κάνεις την γραμμή με ένα μολύβι και να το σβήσεις λίγο με ένα πινέλο. Έτσι θα αποκτήσεις ένα πολύ ωραίο smoky εφέ και τα μάτια σου θα κάνουν εντύπωση. 

Κράτησε όλο το υπόλοιπο πρόσωπο στους τόνους των μαλλιών σου και μην παίξεις πολύ με τα χρώματα. Η Abby βάζει μόνο λίγο ρουζ σε βερικοκί χρώμα και προτιμά το nude κραγιόν.

Όσον αναφορά τα μαλλιά, επειδή έχεις τόσο ωραίο χρώμα πρέπει να τα αναδείξεις σωστά. Ο καλύτερος τρόπος είναι να τα αφήσεις λυτά αλλά να τους δώσεις μια κίνηση, να μην πέφτουν φλατ στους ώμους σου. Αυτό μπορείς να το πετύχεις χρησιμοποιώντας ένα σεσουάρ και μια στρογγυλή βούρτσα. Έτσι μπορείς να δημιουργήσεις ένα ελαφρύ κύμα στα μαλλιά σου το οποίο σε κολακεύει πολύ. Τώρα είσαι έτοιμη να κατακτήσεις και εσύ τους άντρες!

Ψήθηκες για #TGIT (Thank God It's Thursday) βραδιές; 

Η 5η σεζόν του Scandal προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 21:50 (επίσης για περισσότερες σειρές μην ξεχάσεις το Grey's Anatomy κάθε Πέμπτη στις 21:00 και αυτή του How To Get Away With Murder κάθε Πέμπτη στις 22:40).

Το κανάλι FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω NOVA, OTE TV και CYTA Hellas. 

* Copyright των φωτογραφιών της σειράς: ©ABC Studios Irresistible TV.