Οι συντάκτριες του Followme ψηφίζουν τον πιο hot γιατρό στην μετά McDreamy εποχή του Grey's Anatomy

Ποιος θα γιατρέψει τον πόνο μας; Φυσικά, τα Male Wednesday αυτής της εβδομάδας!
Οι συντάκτριες του Followme ψηφίζουν τον πιο hot γιατρό στην μετά McDreamy εποχή του Grey's Anatomy



Ακόμα θρηνούμε εδώ στο FollowMe τον χαμό του Dr. Derek Shepherd. Η αλήθεια είναι ότι είναι τρομερά δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε ότι ο πιο hot γιατρός του κόσμου έφυγε σε μια νύχτα αλλά έχουμε μάθει να ξεπερνάμε τις δυσκολίες της ζωής.

Περιμένοντας, λοιπόν, την πρεμιέρα του Grey’s Anatomy στο Fox Life αυτή την Πέμπτη στις 21:00, αποφασίσαμε να κάνουμε μια σοβαρή συζήτηση εδώ στο γραφείο για τα αγόρια που θα γιατρέψουν τον πόνο μας με τη νέα σεζόν. Εκείνους που θα γίνουν η εμμονή μας στην μετά McDreamy εποχή.

Και μιας και σήμερα πρέπει να ανακηρύξουμε το Male Wednesday της εβδομάδας, φανήκαμε γενναιόδωρες και δώσαμε όχι ένα, αλλά πέντε ολόκληρα βραβεία. 

Αlex Κarev

Γιάννα Κορρέ: Ο Alex είναι σταθερή αξία. Είναι στο «Grey’s Anatomy» από το πρώτο επεισόδιο και αν πάθει τίποτα θα πάθω και εγώ. Και δεν με νοιάζει που έχει πάει με όλες τις εκπαιδευόμενες του νοσοκομείου, τον συγχωρώ. Μπορεί να είναι γυναικάς και «bad boy» όμως κατά βάθος είναι ο πιο ευαίσθητος απ’ όλους. Θυμάσαι τότε που είχε αρρωστήσει η Izzie; Με διέλυσε! Τώρα, βέβαια, έχει σταθερή σχέση και περιμένω να δω μία διαφορετική πλευρά του.  

Jackson Avery

Τόνια Παπαμιχαλοπούλου: Αυτός ο άντρας κατάφερε να με κατακτήσει από τότε που σταμάτησε το γάμο της April. Βέβαια, προσπαθώ να ξεχάσω ότι δεν σεβάστηκε την κοπέλα του που καθόταν δίπλα του... Ο Jackson, πάντως, έχει το πακέτο: Είναι μελαμψός, με μπλε μάτια, γυμνασμένος, ζάμπλουτος (μην ξεχνάς ότι είναι CEO του νοσοκομείου) και υποστηρικτικός με το έτερόν του ήμισυ. Ξεχνιέται πόσο στάθηκε στην April όταν έχασε το παιδί; Τώρα, βέβαια, που έφυγε στα ξένα η σχέση τους περνάει κρίση αλλά είμαι σίγουρη ότι θα την ξεπεράσουν. Στα αρνητικά, η καταπιεστική μάνα του. Παρόλα αυτά, ο ίδιος ξέρει πώς να πατάει πόδι και πώς να κρατάει τις αποστάσεις όταν προσπαθεί να τον ελέγξει.

Owen Hunt

Βάλια Ζαμπάρα: Ας μην κοροιδευόμαστε. Ο Owen δεν είναι το πρότυπο του hot άντρα. Όμως τα κορίτσια που ξέρουν, μπορούν να εκτιμήσουν το μεγαλείο του. Είναι ο άντρας που θέλεις να γίνει ο πατέρας των παιδιών σου και να γεράσετε μαζί. Άλλωστε, είναι γνωστό τοις πάσι ότι θέλει να κάνει οικογένεια και ξέρει πώς να τα χειρίζεται τα παιδιά. Plus ότι τον έχουμε δει σε τρυφερές στιγμές με την Christina Young και την αδερφή του Derek Amelia και ξέρουμε ότι είναι pro στον ερωτικό τομέα. Πολύ παθιασμένος. Τέλος, δώσε βάση στον κυνόδοντα και το λακκάκι, που θεωρώ ότι είναι μεγάλη γοητεία. 

Ben Warren

Δανάη Γεωργαντά: Έχεις δει τους κοιλιακούς του Ben; Αυτό το αγόρι έχει κερδίσει το σεβασμό μου τόσο για το six pack όσο και για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα. Είναι ευαίσθητος, τρυφερός, παράτησε τις σπουδές του για να είναι κοντά στη Miranda και για να είναι ερωτευμένος μαζί της προφανώς μπορεί να εκτιμήσει τον ερωτισμό μίας δυναμικής γυναίκας.  

Andrew DeLuca

Νάνσυ Φαφούτη: Ό,τι και να λέτε, ο καινούργιος McDreamy είναι ένας και λέγεται Andrew DeLuca. Καλά κατάλαβες, πρόκειται για τον τύπο με τα πυκνά μαλλιά και το πονηρό ύφος που αναστάτωσε ολόκληρο το νοσοκομείο. Όλες, βέβαια, νόμιζαν ότι είναι γιατρός αλλά το παιδί είναι εκπαιδευόμενος και νέος πολλά υποσχόμενος. Ωστόσο, δεν ξέρουμε ακόμα το ποιόν του μιας και έχει μόλις παίξει σε δύο επεισόδια. 

Ψήθηκες για #TGIT (Thank God It's Thursday) βραδιές; 

Η 12η σεζόν του Grey's Anatomy κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου @ 21:00 (Επίσης για περισσότερες πρεμιέρες μην ξεχάσεις του Scandal 5 την Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου @ 21:50 και αυτή του How to get away with murder, την Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου @ 22:40)

Το κανάλι FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω NOVA, OTE TV και Cyta Hellas.

Δες ΕΔΩ ποια είναι η γυναίκα που σκότωσε τον McDreamy.