Ετοιμάσου: Έρχεται ο 2ος κύκλος της σειράς Empire!

Συντονίσου στο FOX αυτή την Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου!
Ετοιμάσου: Έρχεται ο 2ος κύκλος της σειράς Empire!



 

Περισσότερη ίντριγκα, περισσότερο δράμα, περισσότερη δράση… όλα σε ρυθμούς hip-hop, έρχονται στον 2ο κύκλο της πολυσυζητημένης μουσικής σειράς «Empire», που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στις 21:50, στο FOX-  και μάλιστα σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την επίσημη πρώτη προβολή στην Αμερική! 

Ο Lucious Lyon (Terrence Howard) είναι ο βασιλιάς της hip-hop σκηνής και ιδρυτής της Empire Entertainment. Ωστόσο, όταν μαθαίνει ότι πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια που θα τον αφήσει παράλυτο μέσα στα επόμενα 3 χρόνια, πρέπει να πάρει μια πολύ δύσκολη απόφαση: Να διαλέξει σε ποιο από τους τρεις γιους του θα αφήσει την ηγεσία της μουσικής αυτοκρατορίας του!

 

Ο 2ος κύκλος βρίσκει το Lucious στη φυλακή και την πρώην γυναίκα του, Cookie (Taraji P. Henson) να βιώνει μια νέα ερωτική περιπέτεια. Ο κύκλος θα ξεκινήσει με τη συναυλία των καλλιτεχνών της Empire Entertainment, για την αποφυλάκιση του Lucious, ενώ η Cookie κάνει σκέψεις για δημιουργία δικής της δισκογραφικής. Όλοι περιμένουν την αντίδραση του Lucious, ύστερα από την ατάκα του στο φινάλε του 1ου κύκλου: «It’s game time!»

Το νέο blockbuster του FOX, φέρει την υπογραφή του υποψήφιου για Όσκαρ, Lee Daniels (Precious) και του βραβευμένου με Emmy, Danny Strong (Game Change), ενώ τη μουσική επιμέλεια υπογράφει ο παγκοσμίου φήμης παραγωγός Timbaland. Ετοιμάσου για κορυφαίες guest εμφανίσεις από stars όπως οι Chris Rock, Alicia Keys, Ludacris και Lenny Kravitz, ενώ στο cast προστίθεται και η βραβευμένη με Oscar, Marisa Tomei!

Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, ΟΤΕ TV, hol και Cyta Hellas, ενώ όλα τα νέα επεισόδια του 2ου κύκλου «Empire» θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play.

Πάρε μια πρώτη γεύση του 2ου κύκλου από το trailer

[FOX] Empire 2 Trailer from FOX International Channels GR on Vimeo.