Θυμόσουν ότι ο Dr. House έπαιζε στα Φιλαράκια; Ποιος ήταν ο καλύτερος guest star;

Δεν ξέρουμε ποιον να πρωτοδιαλέξουμε!
Θυμόσουν ότι ο Dr. House έπαιζε στα Φιλαράκια; Ποιος ήταν ο καλύτερος guest star;



Η σημερινή μέρα δεν είναι σαν τις άλλες. Η ζωή σου δεν θα ήταν ίδια αν δεν υπήρχε η 22η Σεπτεμβρίου του 1994. Ο καταγεγραμμένος συνολικός χρόνος γέλιου σου θα ήταν πολύ λιγότερος και τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακού σου θα ήταν πολύ πολύ διαφορετικά. Η αγαπημένη σου κωμική σειρά μάλλον θα ήταν το «How I met your Mother» ή το «Modern Family» και ποτέ δεν θα είχες νιώσει πώς είναι να έχεις δει δεκάδες φορές το ίδιο επεισόδιο μιας σειράς και παρόλα αυτά να νομίζεις ότι το βλέπεις πρώτη φορά.  

Σαν σήμερα, λοιπόν, προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο από τα «Φιλαράκια» μια παρέα η οποία προφανώς δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Λατρεύεις τους πρωταγωνιστές της, παρακολουθείς την πορεία τους μέχρι σήμερα, ξέρεις τις ατάκες τους απ’ έξω και ανακατωτά, γνωρίζεις τα backstage μυστικά, τα λάθη και έχεις μία αίσθηση ότι δεν υπάρχει κάποιο άγνωστο σε σένα πεδίο. 

Γι’ αυτό και σήμερα θα θυμηθούμε εκείνα τα πρόσωπα που με την παρουσία τους ανέβασαν κατευθείαν το level της σειράς και έχουν καταγραφεί στην ιστορία ως οι πιο απίθανοι και λαμπεροί guest star στην ιστορία των «Friends». 

Η Brooke Shields εμφανίστηκε ως η τρελαμένη φαν του Dr. Drake Ramore και έγλυψε τα δάχτυλα του Joey σε ένα επεισοδιακό δείπνο. Μία σκηνή που στην πραγματικότητα έκανε τον τότε φιλο της ηθοποιού Andre Agassi  να πάει στο σπίτι του και να σπάσει τα βραβεία του από τη ζήλεια του

Το πιστεύεις ότι είχαμε ξεχάσει ποιο ήταν το μικρό κοριτσάκι που κάποτε βοήθησε τον Joey να συνειδητοποιήσει ότι η Monica και ο Chandler θα είναι πιο ευτυχισμένοι στο νέο τους σπίτι; Η Dakota Fanning ήταν το παιδάκι από το «I am Sam» και πλέον έχει γίνει ολόκληρο κορίτσι. 

Και μιας και θυμηθήκαμε το «Ι am Sam» δεν ήταν δυνατό να ξεχάσουμε το ειδύλλιο του Sean Penn με την Phoebe. Εκείνος ήταν το αγόρι της Ursula, της δίδυμης αδερφής της Phoebe αλλά δεν ήξερε ότι τον κρατούσε κοντά της με ψέματα.  

Έχεις δει πιο fail stripper; Ο Danny De Vito ήρθε να κάνει ένα σέξι χορό για τη Phoebe όμως κατέληξε να κλαίει γοερά. 

Λίγοι θυμούνται ότι guest εμφάνιση έκανε ο τότε άγνωστος Hugh Laurie, γνωστός και ως Dr. House. O αγαπημένος γιατρός έπαιξε τον ενοχλημένο συνταξιδιώτη της Rachel ο οποίος δεν μπορούσε να κατανοήσει ότι εκείνη και ο Ross ήταν «on a break», ενώ πίστευε ότι η απόπειρά της να παρέμβει στο γάμο του ήταν μέγα λάθος. Και ότι τελικά είναι ένας απαίσιος άνθρωπος.

Δεν είναι τυχαίο που ο Bruce Willis κέρδισε Emmy για την ερμηνεία του ως ο πατέρας της νεαρής κοπέλας του Ross. H σκηνή που μιλάει στον εαυτό του στον καθρέφτη είναι απλά επική.

Ένα ακόμα πολύτιμο επεισόδιο είναι εκείνο με τον Brad Pitt, τον παλιό συμμαθητή της Rachel που για να την εκδικηθεί διέδωσε ότι είχε γυναικεία και αντρικά γεννητικά όργανα. Το συναρπαστικό, βέβαια, είναι πως όταν η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt γύρισαν το επεισόδιο ήταν παντρεμένοι.  

Η Julia Roberts ήρθε στα «Φιλαράκια» ξεκάθαρα για εκδίκηση. Έκανε τον Chandler να την ερωτευτεί, τον έβαλε να φορέσει το εσώρουχό της και τον άφησε  σύξυλο στην τουαλέτα. 

Ξεχνιέται το φιλί της Rachel με την συμφοιτήτριά της Winona Ryder; 

Αχ John Stamos. Και ποια δεν θα ήθελε να κάνει το παιδί του; Η Monica πάντως άρχισε να σκέφτεται να μήπως θα ήταν ο τέλειος δωρητής σπέρματος όταν ρώτησε αν υπάρχει σουπλά μπύρας. 

Ο Jim Rash δεν είναι τόσο γνωστός στο ελληνικό κοινό αλλά αν θες να σου φτιάξει η διάθεση πρέπει οπωσδήποτε να θυμηθείς τον πανικό που προκάλεσε με τη βλάβη του αεροπλάνου στο αριστερό «φαλάντζι». 

Μπορεί η Phoebe και η Monica να προσπάθησαν να  «κόψουν» την Jennifer Coolidge αλλά εμείς δεν χορταίναμε να τη βλέπουμε να κάνει το εφέ της. 

Δες ΕΔΩ 23 πράγματα που δεν έμαθες ποτέ για τα Friends και ΕΔΩ 10 λάθη που ποτέ δεν παρατήρησες.