Dawson's Creek έβλεπες: Δες και πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές;

Βack to 90ς: Ολική επαναφορά παιδικών αναμνήσεων!
Dawson's Creek έβλεπες: Δες και πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές;



Θα σε πάω αρκετά χρόνια πίσω...20 Ιανουαρίου 1998. Μήπως σου θυμίζει τίποτα αυτή η ημερομηνία; Αν όχι, θα σου πως ευθύς αμέσως πως τότε έκανε πρεμιέρα το Dawson's Creek ή αλλιώς "Νεανικές Ανησυχίες"! Πόσο πίσω σε πήγα; Θυμάσαι αυτή τη νεανική, αυθόρμητη, ανήσυχη, με ευαισθησίες και όνειρα παρέα που σου κράταγε συντροφιά τα απογεύματα; 
Αναμφίβολα η σειρά ήταν έξυπνη. Δημιουργήθηκε από τον Kevin Williamson. Οι χαρακτήρες της σειράς εμπνεύστηκαν από τη ζωή του δημιουργού της.
Το τελευταίο επεισόδιο ήταν στις 14 Μαΐου 2003. Πως να είναι άραγε σήμερα ο Dawson Leery, η Joey Potter, η Jen Lindley και οι υπόλοιποι "έφηβοι";

James Van Der Beek (Dawson Leery)
Ακολούθησε ένα low-profile μετά την σειρά. Ο James συμμετείχε σε πετυχημένες κωμωδίες όπως είναι το "How I Met Your Mother" (ήταν το αγόρι της Robyn), "Don't Trust The Bitch In Apartment 23" και στο "Friends With Better Lives". Τώρα πρωταγωνιστεί στη σειρά CSI και παίζει τον Cyber.

Με το πέρασμα των χρόνων ο James άλλαξε και έγινε hot( δεν βρίσκεις;)

Katie Holmes (Joey Potter)
Η Katie έκανε κάποιες προνοητικές και έξυπνες κινήσεις στην προσωπική ζωή της και στην καριέρα της και ευτυχώς δεν χρειάστηκε να επιστρατεύσει όλες εκείνες τις ικανότητες που απέκτησε σαν σερβιτόρα στο Ice House. 
Η Holmes συμμετείχε σε πολλές ταινίες. Κάποιες ήταν πιο πετυχημένες από άλλες (Batman Begins-πολύ καλή! Jack & Jill-όχι και τόσο καλή επιλογή). 
Η προσωπική της ζωή είχε πιο πολύ "ζουμί". Αφορμή; Ο αμφιλεγόμενος γάμος της με τον Tom Cruise, η κόρη τους, το διαζύγιο!
Κατά τα άλλα έχει κάνει αρκετά διαφημιστικά projects και έχει γίνει το κεντρικό πρόσωπο της Bobbi Brown, Ann Taylor and Miu Miu και αμέτρητα άλλα.

Michelle Williams (Jen Lindley)
Αναμφίβολα η Jen ήταν από τους πιο ακαταμάχητους και μπερδεμένους συνάμα (στο μυαλό μας ως teenagers) χαρακτήρας της σειράς. 
Ήταν το πιο cool κορίτσι που υπήρχε στο Capeside. Τώρα πια (στη ζωή της) μπορείς να την χαρακτηρίσεις και hipster. Έχει παίξει σε αξιοπρεπείς ταινίες όπως είναι το "Blue Valentine" (μαζί με τον Ryan Gosling) και στο "My Week With Marilyn".
Έχει προταθεί 3 φορές για Oscar, η μια μάλιστα ήταν για την ταινία "Brokeback Mountain" το 2003.
Χώρισε με τον Heath Ledger το 2007, λίγους μήνες πριν από τον τραγικό του θάνατο.

Joshua Jackson (Pacey Witter)
Ο Pacey, αν και αρχικά ήταν ένα "σπασικλάκι" έπειτα εξελίχτηκε σε έναν από τους πιο γλυκούς χαρακτήρες της σειράς. Είχε φοβερή χημεία με την Joey-προφανώς επειδή για ένα διάστημα αυτοί οι δυο διατηρούσαν σχέση!
Ο Joshua παρόλα αυτά δεν έκανε κάποια αξιοσημείωτη καριέρα στο Ηοllywood, ωστόσο όμως συμμετείχε σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Ο καλύτερος ρόλος που είχε ήταν στο Fringe, όπου έπαιζε τον Peter Bishop.
Στην προσωπική του ζωή πάντως τα έχει καταφέρει πολύ καλά αφού έχει σχέση με την Diane Kruger για μια δεκαετία περίπου. Σύμφωνα με τα Hollywood standards αυτό σημαίνει για πάντα!

Meredith Monroe (Andie McPhee)
Όταν η Meredith έπαιζε τη γλυκιά και ανισόρροπη έφηβη Andie, ήταν γύρω στα 30. Σήμερα είναι 45 χρονών και εξακολουθεί να μικροδείχνει. Συμμετείχε σε διάφορες σειρές όπως είναι:  "Hart of Dixie" και το "Criminal Minds".
Ανεβάζει πολλές φωτογραφίες στο instagram και κάνει πολλά hashtags! Ίσως αυτό να είναι και το μυστικό νεότητάς της.

Kerr Smith (Jack McPhee)
Ο Κerr όπως και στα 20ς του έτσι και τώρα στα 43 του χρόνια έχει αυτή τη γλύκα που είχε ως έφηβος στη σειρά. 
Στο Dawson's Creek, ο Jack ήταν ένας έφηβος gay που πάλευε καθημερινά με την ταυτότητά του.
Μετά από αυτό το ρόλο έπαιξε σε διάφορες σειρές όπως "Charmed", CSI, NCIS και στη δραματική ταινία "Life Unexpected".

Και μιας και πήγαμε πίσω στα 90ς ας δούμε που είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές του Baywatch;