Matt Dillon είχαμε ξεχάσει πόσο σέξι είσαι

Γιατί θα γίνουμε οι μεγαλύτερες φαν του «Wayward Pines».
Matt Dillon είχαμε ξεχάσει πόσο σέξι είσαι



Και πάνω που νόμιζα ότι είχαν εξαντληθεί οι σέξι άντρες του Hollywood και ότι είχαμε αρχίσει να μιλάμε όλο για τους ίδιους και για τους ίδιους, ως εκ θαύματος το μάτι μου έπεσε στο πρόγραμμα του FOX.

H παγκόσμια πρεμιέρα της σειράς «Wayward Pines» θα γίνει στις 14 Μαΐου στις 21:30 και μάντεψε ποιος πρωταγωνιστεί: Ο Matt Dillon, το αγόρι που κάποτε είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στα εφηβικά μου όνειρα. 

Ο 51χρονος ηθοποιός είναι πια ολόκληρος άντρας, πιο γοητευτικός από ποτέ και υποδύεται μάλιστα έναν πράκτορα μυστικών υπηρεσιών που φτάνει στην επαρχιακή πόλη Wayward Pines για να αναζητήσει δύο αγνοούμενους. 

Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, κάνε κλικ στο παρακάτω βίντεο και δες το trailer του ατμοσφαιρικού θρίλερ που περιμένω πώς και πώς. Παρακολουθώντας το θα διαπιστώσεις ότι στην παραγωγή έχει βάλει το χεράκι του ο μετρ ταινιών μυστηρίου M. Night Shyamalan που έχει υπογράψει σκηνοθετικά την «Έκτη Αίσθηση», το «Σκοτεινό Χωριό» και τον «Οιωνό». 

Αφού, λοιπόν, πατήσω pause και κοιτάξω για μερικά δευτερόλεπτα τον Dillon και τις μελανιές του (πάντα έβρισκα σέξι τους λαβωμένους άντρες) θα τον ανακηρύξω ως τον άντρα της εβδομάδας και θα του αφιερώσω το Male Wednesday. 

Τα κορίτσια του FollowMe έδωσαν την έγκρισή τους γι’ αυτό το αφιέρωμα και συμφώνησαν να έρθουν σπίτι μου με ποπ κορν και coca-cola light στις 14 Μαΐου στις 21:30 νταν για να καμαρώσουμε τον Dillon στην παγκόσμια πρεμιέρα της σειράς και να ακούσουμε την πιο αισθησιακή βραχνή φωνή. 

Και για να τις προετοιμάσω συγκέντρωσα όλα τα fan facts για τη ζωή του. Σαν μέλλουσες φαν της σειράς δεν μπορούν να είναι ανενημέρωτες. 

Έχει πέντε ακόμη αδέρφια μεταξύ των οποίων τον Kevin Dillon ο οποίος ήταν ηθοποιός στη δημοφιλή σειρά «Entourage» και έχει κερδίσει πολλές υποψηφιότητες Emmy. 

Η καριέρα του ξεκίνησε κατά τύχη. Ήταν 1978 όταν ένας κυνηγός ταλέντων επισκέφτηκε το σχολείο του και παρατήρησε την ομορφιά του τότε 14χρονου Matt Dillon. Του πρότεινε να πάει στο casting της ταινίας «Over the Edge» και κάπως έτσι ξεκίνησε η καριέρα του. 

Μάλιστα, αυτή η ταινία ενέπνευσε τους Nirvana να γράψουν το τραγούδι με τίτλο «Smells Like Teen Spirit». 

Την εποχή που ήταν teen idol λάμβανε 200 γράμματα ημερησίως από τις θαυμάστριές του. 

Στη ζωή του έχει απορρίψει δύο σημαντικούς ρόλους στις ταινίες «Γαλάζια Λίμνη» και «Pulp Fiction». 

Το 2006 ήταν υποψήφιος για Όσκαρ β’ αντρικού ρόλου με την ταινία «Crash». Τελικά το χρυσό αγαλματίδιο κέρδισε ο George Clooney. 

Την εποχή των ‘80s τα media τον ήθελαν ζευγάρι με ην Brooke Shields και την Heather Graham. 

Αλλά η πιο διάσημη σχέση του ήταν με την Cameron Diaz από το 1995 μέχρι το 1998. 

To 1998 πήρε MTV award καλύτερου κακού για το ρόλο του στο «Κάτι τρέχει με τη Μαίρη». 

Συντονίσου στο FOX! Έρχεται το Wayward Pines...

-Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο μέσω NOVA, OTE TV, hol και CYTA Hellas.