Σεξ, tinder και 70 εκατομμύρια προφυλακτικά στο καρναβάλι του Ρίο

Και οι πιο σέξι φωτογραφίες του καρναβαλιού.
Σεξ, tinder και 70 εκατομμύρια προφυλακτικά στο καρναβάλι του Ρίο



Δεν είναι δυνατόν να βρίσκεσαι στο μεγαλύτερο καρναβάλι του κόσμου και να μην έχεις ερωτική διάθεση. Αυτές τις μέρες στο Ρίο,  Βραζιλιάνοι και τουρίστες θέλουν απεγνωσμένα να κάνουν σεξ και δεν τους εμποδίζει τίποτα. Άλλωστε, οι συνθήκες μόνο ευνοϊκές είναι. Τριγύρω σου χορεύουν τα πιο όμορφα και σέξι κορμιά του κόσμου, το αλκοόλ ρέει άφθονο, το πάρτι είναι ξέφρενο ενώ όπως ενημερωθήκαμε, αυτές τις ημέρες το Υπουργείο Υγείας μοιράζει 70.000.000 προφυλακτικά. Και σίγουρα δεν θα πάνε χαμένα. 

Χθες, μάλιστα, έγινε ένα μεγάλο street party αφιερωμένο στο dating application Tinder, το οποίο οι χρήστες του χρησιμοποιούν για να κάνουν γνωριμίες και κατά κύριο λόγο σεξ.  Ενδιαφέρον, επίσης έχει ότι οι Βραζιλιάνοι το χρησιμοποιούν σαν τρελοί καθώς οι χρήστες τον περασμένο Απρίλιο ήταν 10.000.000. 

Τα πάρτι στους δρόμους είναι γνωστά και ως «blocos» και φέτος υπολογίζεται ότι διοργανώνονται πάνω από 450 στην πόλη. Σε αυτά, άγνωστοι ανταλλάσσουν φιλιά υπό την επήρεια της μπύρας και ψάχνουν παθιασμένα να ζευγαρώσουν. 

«Ο κόσμος τρελαίνεται κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού και όλοι προσπαθούν να κάνουν σεξ με όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα» ανέφερε ένας 27χρονος Βραζιλιάνος στο abc. Ένας άλλος νεαρός, 24 χρονών δήλωσε ότι μαζί με τους φίλους του κάνουν διαγωνισμό για το ποιος θα έχει περισσότερες επιτυχίες με τις γυναίκες: «Τα νούμερα δεν είναι σταθερά, αλλά υπολογίζουμε ότι έχουμε τρεις ή τέσσερις επιτυχίες την ημέρα, χωρίς καμία βοήθεια από τα application». 

Από την άλλη πλευρά, το Υπουργείο της Βραζιλίας δεν κάνει μόνο καμπάνια για ασφαλές σεξ, αλλά προσπαθεί επίσης να προειδοποιήσει για τους κινδύνους που κρύβουν τα dating applications. Μάλιστα, ξένα media αναφέρουν ότι το Υπουργείο δημιούργησε ψεύτικα προφίλ, στέλνοντας στους χρήστες που πέφτουν στην παγίδα μηνύματα προειδοποίησης γοα τους κινδύνους. 

Η ιδέα δεν φαίνεται, βέβαια, να άρεσε στον Rosette Pambakian, τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας του Tinder, ο οποίος δήλωσε στο IBTimes UK ότι η καμπάνια δεν εγκρίθηκε από την εταιρία και ότι τα προφίλ που παραβιάζουν τους όρους χρήσης θα διαγράφονται. 

Το καρναβάλι του Ρίο ολοκληρώνεται την Τετάρτη και για να μπεις στο κλίμα μπορείς να δεις τις παρακάτω απίστευτες φωτογραφίες.