It’s Prêt-à-Portea Time! Το ξενοδοχείο Berkeley σερβίρει τσάι υψηλής ραπτικής

Δημιουργίες τωνDiane Von Furstenberg,Dolce & Gabbana, Valentino και Moschino μετατρέπονται σε μους, μπισκότα και τάρτες για το πιο κομψό απογευματινό τσάι.
It’s Prêt-à-Portea Time! Το ξενοδοχείο Berkeley σερβίρει τσάι υψηλής ραπτικής



Αγαπητή fashionista που ετοιμάζεσαι για ταξίδι στο Λονδίνο (να ξέρεις σε ζηλεύω) έχεις έναν ακόμη λόγο να ενθουσιαστείς. Το ξενοδοχείο The Berkeley λανσάρει το χειμερινό Prêt-à-Portea και προσθέτει ένα καινοτόμο twist στο παραδοσιακό αγγλικό απογευματινό τσάι συνδυάζοντάς το με  τις τελευταίες τάσεις των catwalks.

Από τη Μάρω Παρασκευούδη

Με βάση του το κέντρο του Λονδίνου, την καρδιά της fashion σκηνής, και ανακαινισμένο πρόσφατα από τον Rob Angell, το Caramel Room παρουσιάζει το καινούριο του Prêt-à-Portea αποτίοντας φόρο τιμής στη 40ή επέτειο του θρυλικού wrap dress της Diane Von Furstenberg με ένα λαμπερό, χρυσό μπισκότο από ginger.

Άλλα αγαπημένα fashion items που μπορείς να απολαύσεις είναι η ιδιόμορφη τσάντα “Yellow M” του Moschino, η οποία περιλαμβάνει κόκκινη καπιτονέ σοκολάτα, μία μπαβαρουάζ φραγκοστάφυλου και μία πανακότα με γλυκάνισο εμπνευσμένα από τη συλλογή των Dolce & Gabbana.  Θα ενδώσεις στο Christopher Kane  sponge cake με μετάξι και οργάντζα, το μίνι σοκολατένιο φόρεμα Valentino και τα Matthew Williamson μακαρόν. Ο Jimmy Choo συνεχίζει να ξεχωρίζει με την σικ Cayla zebra print τσάντα σε σοκολάτα – καραμέλα, ακολουθώντας την επιτυχία της πρώτης φετινής συλλογής Pret-a-Portea Jimmy Choo Collection. Ειδικά για το Prêt-à-Portea έχει δημιουργηθεί μία υπέροχη συλλογή από εκλεκτές πορσελάνες Wedgewood, οι οποίες είναι διαθέσιμες προς πώληση.

«Το  Afternoon Tea in London είναι πιο δημοφιλές από ποτέ και είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να συνδυάσουμε μία από τις πιο αγαπημένες συνήθειες των επισκεπτών μας με σημαντικούς σχεδιαστές μόδας. Όταν αντλείς έμπνευση από fashion icons, η δημιουργικότητα είναι ατελείωτη και ανυπομονούμε να γιορτάσουμε του χρόνου την 10η επέτειο Pret-a-Portea ως αποτέλεσμα μίας συνεχόμενης επιτυχίας.

Το Prêt-à-Portea σερβίρεται στο The Caramel Room στο The Berkeley, 1 έως 6 μ.μ. κάθε μέρα στην τιμή των £ 41 ανά άτομο (£ 49 με ένα ποτήρι σαμπάνια Laurent Perrier ή £ 55 με ένα ποτήρι σαμπάνια υψηλής ραπτικής). Για κρατήσεις: 020 7235 6000.