Πού θα κάνεις τις καλύτερες διακοπές της ζωής σου;

Οι συντάκτριες του FollowMe πίνουν καφέ περιμένοντας την άδειά τους.
Πού θα κάνεις τις καλύτερες διακοπές της ζωής σου;



Καθόλου δεν μας χάλασε το γεγονός ότι σήμερα το πρωί αποφασίσαμε να καθιερώσουμε την εξόρμηση της Τετάρτης. Γιατί τελικά μαζέψαμε τα μπογαλάκια μας και βρεθήκαμε σε ένα μαγαζί του Νέου Ηρακλείου για να δουλέψουμε πίνοντας τον καφέ μας κάτω από έναν ανεμιστήρα και ακούγοντας τις μελωδίες από τα τζιτζίκια και τα μηχανάκια που έχουν βγάλει τις εξατμίσεις τους. Δεν το λες και το πιο ειδυλλιακό σκηνικό αλλά κάτι είναι και αυτό. 

Ιδανικά, πάντως, θα θέλαμε να είμαστε εκεί που κάναμε τις καλύτερες διακοπές της ζωής μας. Πού είναι αυτά τα μέρη; 

Η καθεμιά από εμάς έχει τον δικό της καλοκαιρινό παράδεισο. Και όχι. Δεν θα βρεις τη Μύκονο στη λίστα μας. 

Ορίστε τα μέρη που περάσαμε τις ωραιότερες καλοκαιρινές μέρες της ζωής μας, και ίσως τις περάσεις και εσύ, αν μας εμπιστευτείς.  

Αστυπάλαια

Νάνσυ Φαφούτη: Μάλλον έχω παρασυρθεί επειδή οι διακοπές είναι φρέσκες και ολοκληρώθηκαν πριν από δύο μέρες. Όμως η Αστυπάλαια είναι το μέρος που ερωτεύτηκα και που με έκανε να ορκιστώ ότι θα ξαναπάω. Αν σου αρέσουν οι ταράτσες με την πιο τρελή θέα, οι ζεστοί άνθρωποι, το κοκκινιστό κατσικάκι με μακαρόνια, τα ξενύχτια μέχρι τις 8:00 το πρωί, οι φρεσκοψημένες τυρόπιτες και οι παρέες που είναι έτοιμες να γίνουν «αδέρφια σου», τότε η Αστυπάλαια είναι ο ιδανικός προορισμός για σένα. Το σύνθημα της πόλης είναι «χαλαρά» και αν είσαι πρόθυμη να το ακολουθήσεις πιστά τότε είναι σίγουρο ότι θα θέλεις να μείνεις εκεί για πάντα. Extra tip: Αναζήτησε τη Μαρία την Αντιδήμαρχο και θα με θυμηθείς. 

Ικαρία

Βάλια Ζαμπάρα: Ικαρία 2009. Ήταν η πρώτη-πρώτη φορά που πήγα στο νησί και δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Τρελά πανηγύρια, απίστευτες παραλίες, ανοιχτός κόσμος και μια ενέργεια χωρίς προηγούμενο. Άσε που ήμασταν μια παρέα αγαπημένων φίλων και γι’ αυτό και μόνο θα τις θυμόμαστε για πάντα. Παρεμπιπτόντως, δες ΕΔΩ τα μαθήματα καλοζωίας που πήρα από έναν Ικαριώτη. 

Μήλος 

Γιάννα Κορρέ: Φίλη μου εγώ είμαι της λογικής του ρητού που διάβασα προσφάτως: Don't look for a beautiful place, find a place and make it beautiful. Κοινώς, τις καλύτερες διακοπές θα τις κάνεις εκεί που θα είσαι πιο ξέγνοιαστη και ανέμελη, χωρίς άγχη. Παρόλα αυτά, θα αναγκαστώ να ξεχωρίσω τη Μήλο και τις απίθανες παραλίες της. Ήταν από τις λίγες φορές που ένιωσα ότι δεν υπάρχει λόγος να βγω το βράδυ για να διασκεδάσω. Σκέτη μαγεία. 

Σπέτσες

Δανάη Γεωργαντά: Η αλήθεια είναι ότι τις πιο ωραίες διακοπές της ζωής σου θα τις κάνεις εκεί που θα είσαι με την καλύτερη παρέα. Τη δικιά μου καλύτερη παρέα την πήρα και πήγαμε στις Σπέτσες όπου κάναμε όλη μέρα περατζάδα. Αυτό και μόνο φτάνει. (Ωστόσο επιμένω ότι τις καλυτερότερες διακοπές της ζωής μου της έχω κάνει στην Ολλανδία). 

Σύρος

Μαρία Μωραΐτη: Η Σύρος ήταν-είναι-θα είναι ο μεγάλος έρωτας μου. Επιβλητική και με μια μυστηριακή αύρα, η Σύρος είναι σαν την μπλαζέ κοσμοπολίτισσα γκόμενα-που θα σκότωνες να ήσουν αλλά δεν πρόκειται ποτέ να γίνεις- που  ενώ είναι μια γυναικάρα αρχοντική, μαγνητική και σεξουαλική σε παρασέρνει στο παιχνίδι της, κάνοντας σε να θυμηθείς που στο καλό είναι το παιδί μέσα σου! Κατά τα άλλα, συγκλονιστικές αμμουδιές, βουνό και θάλασσα, υπέροχη θέα στο Σαν Μιχάλη, άπομονωμενες παραλίες που ο χρόνος σταματά. Αααααχ, αυτά!

Τι; Δεν έχεις λεφτά για διακοπές; Δες ΕΔΩ πού θα βρεις τις πιο οικονομικές πισίνες στην Αθήνα.