Θέλεις να ζήσεις κάτι το συναρπαστικό; 5 εξωτικοί προορισμοί για full περιπέτεια!

Συνδύασε ξεγνοιασιά και suspence μαζί!
Θέλεις να ζήσεις κάτι το συναρπαστικό; 5 εξωτικοί προορισμοί για full περιπέτεια!



Ίσως να έχεις βαρεθεί να ταξιδεύεις ξανά και ξανά στα ίδια μέρη! Δεν θέλεις να περάσεις άλλο καλοκαίρι μόνο σε μια παραλία κάνοντας ηλιοθεραπεία και πίνοντας coctail! 

Θέλεις λίγη δράση και ένταση στη ζωή σου. Θέλεις αυτές οι διακοπές σου να σου μείνουν αξέχαστες και αξεπέραστες! 

Ιδού οι τέλειοι εξωτικοί προορισμοί με full suspence!

1. Amazon rainforest - South America
438.000 είδη φυτών σε περιμένουν να τα εξερευνήσεις! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χαθείς σε αυτή την όαση και θα ξετρελαθείς παράλληλα! Θα ανακαλύψεις είδη που δεν δεν φανταζόσουν ότι υπήρχαν. Αναμφίβολα ένα μέρος με supence αφού σου δίνεται η δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με δηλητηριώδη φίδια, πιράνχας και τόσα άλλα είδη που τα βλέπεις μόνο στις ταινίες! Θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να είσαι alert!

2. The Mariana Trench Pacific Ocean
Nα πούμε και την αλήθεια είναι προορισμός που θέλει "βαριά" τσέπη αλλά αν έχεις τη δυνατότητα αξίζει να το κάνεις! Είναι το βαθύτερο σημείο που υπάρχει στο  Pacific Ocean. Βρίσκεται 10.911 χ.μ. κάτω. Σοβαρά, σκέφτεσαι τι συναρπαστική εμπειρία είναι να ταξιδεύεις κάτω από τη θάλασσα; Το είχε επιχειρήσει το 2012 ο σκηνoθέτης James Cameron!

3.Τhe Central Range - Papua New Guinea
Aν θέλεις να εξερευνήσεις βουνά και τοπία  που θα σου κόψουν την ανάσα τότε αυτό είναι το ιδανικό μέρος! Το βουνό Wilhelm θα σε μαγέψει πραγματικά! Το Central Range είναι καλυμμένο από πράσινο! Η ομορφιά του θα σε συνεπάρει!

4. Sarma - Arabica Massif
Ακολούθα τα βήματα του εξερευνητή Pavel Rudko! Ανακάλυψε την πιο όμορφη σπηλιά στον κόσμο! Είναι απίστευτο το πως το Western Caucasus κράτησε αυτή τη σπηλιά κρυφή για τόσο καιρό! Έχει βάθος  1.830 μ. και αποτελεί πρόκληση για όλους τους εξερευνητές του κόσμου! Γιατί όχι και για εσένα;

5. Greenland Ice Sheet
Δεν περιγράφεται με λόγια η εμπειρία του να στέκεσαι σε πάγο που υπάρχει εδώ και 110.000 χρόνια! Ο συγκεκριμένος προορισμός είναι η Νο1 επιλογή γι΄αυτούς που θέλουν ένα μέρος που θα τους προσφέρει θέαμα και περιπέτεια!

Το Μπαλί πως σου φαίνεται σαν ιδέα; Μήπως να το σκεφτείς;