Eίσαι κορίτσι της περιπέτειας; Αυτοί οι απίθανοι προορισμοί είναι για εσένα!

Bάλε τους κάποια στιγμή στο πρόγραμμα!
Eίσαι κορίτσι της περιπέτειας; Αυτοί οι απίθανοι προορισμοί είναι για εσένα!



Είσαι από τα κορίτσια που όταν σκέφτονται διακοπές δεν φαντάζονται παραλίες και χαλάρωση κάτω από τον ήλιο, ούτε coctail στα beach bar αλλά σκέφτονται προορισμούς που θα τους εξιτάρουν; 

Αν θέλεις να κάνεις διακοπές που θα σε γεμίσουν με δράση και suspence τότε ρίξε μια ματιά στους παρακάτω προορισμούς!
Ακολουθούν φανταστικές προτάσεις που ενδεχομένως να σου φανούν ακραίες αλλά αν..κάποια στιγμή μπορέσεις και βρεις το budget τότε αξίζει πραγματικά να ταξιδέψεις ως εκεί!

1. Τρέξε Μαραθώνιο στην Ανταρκτική
Μπορεί να σου φαίνεται too much αλλά αν μπορέσεις κάποια στιγμή να το βάλεις στο πλάνο σου θα ήταν πραγματικά τέλειο! Διότι το να τρέχεις στους -20 βαθμούς φυσικά είναι μια εμπειρία που δεν πρόκειται να ξεχάσεις ποτέ. Σκέψου να τρέχεις και δίπλα σου να βλέπεις πιγκουίνους..so sweet και συνάμα κίνητρο για να τερματίσεις πρώτη! Η διαδρομή είναι μερικά χιλιόμετρα μακρυά από το South Pole. 

2. Κάνε kayak στην Αλάσκα παρέα με φάλαινες!
Υπάρχει κάτι καλύτερο από το να έρθεις face to face με μία φάλαινα; Επίσης είναι χωρίς αμφιβολία ένα καταπληκτικό μέρος για να κάνεις  kayak και να έρθεις σε επαφή με όλα τα θηλαστικά που κρύβει η θάλασσα και που δεν πρόκειται να ξαναδείς! Και εν πάσει περιπτώσει τι και αν είναι πιο κρύα από την Καραβική;(!)

3. Αναρρίχηση στο βουνό Kilimanjaro στην Αφρική
Το Kilimajaro είναι η ψηλότερη κορυφή της Αφρικής και είναι ένα από τα πιο εύκολα βουνά αν θέλεις να κάνεις αναρρίχηση. Ακόμα και ένας αρχάριος μπορεί να πάει εκεί αρκεί να είναι fit. 

4. Scuba Diving με τους καρχαρίες στο Seal Island
Αν σου αρέσει το scuba diving τότε μπορείς να δοκιμάσεις αυτή την εμπειρία. Το να κολυμπάς ανάμεσα σε καρχαρίες και συνάμα να έχεις και την ασφάλεια ότι δεν θα σου κάνουν τίποτα είναι ακριβώς η περιπέτεια που ψάχνεις μέσα στο νερό! 

Ήξερες ότι στην Ινδία είναι προσβολή να πατήσεις χαρτί;