Έχεις 3 λεπτά διαθέσιμα; Ταξίδεψε μέχρι την Ινδία

Ένα μαγευτικό βίντεο με εικόνες που θα σε αιχμαλωτίσουν!
Έχεις 3 λεπτά διαθέσιμα; Ταξίδεψε μέχρι την Ινδία



Μπορεί ένα βίντεο διάρκειας 3 λεπτών να αποδώσει όλη τη μαγεία μιας χώρας που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη παγκοσμίως σε πληθυσμό; Ερώτημα που θα απαντήσεις αφού παρακολουθήσεις προσηλωμένη (είναι διαπιστωμένο) το παρακάτω βίντεο.

Ελευθέρωσε για λίγο το μυαλό σου από έννοιες και υποχρεώσεις και αφέσου στις εικόνες. Νιώσε πως είσαι στην Ινδία και κάνεις εσύ αυτό το ταξίδι! Οι εικόνες είναι τόσο έντονες που σου δίνουν την αίσθηση ότι είσαι εκεί και νιώθεις, αισθάνεσαι, μυρίζεις ότι βλέπεις.

Οι filmmaker Daniel Klein και η Mirra Fine κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα βίντεο όπου απαθανατίζουν πλήρως την ποικιλομορφία σε ότι αφορά τον πολιτισμό και τα φυλετικά χαρακτηριστικά των κατοίκων της.
Η Ινδία, κατά τη διάρκεια της ιστορίας υπήρξε κοιτίδα και σταυροδρόμι πολλών σημαντικών πολιτισμών και θρησκειών κάτι που γίνεται εμφανές μέσα στο βίντεο. 

Κατά τα άλλα αυτό που θα διαπιστώσεις, και σίγουρα θα σε συναρπάσει είναι πως οι παραγωγοί αυτού του βίντεο δημιούργησαν κάτι αυθόρμητο και δεν εστίασαν καθόλου στα καθιερωμένα και σε αυτά που περιμένεις να δεις. Είναι μια καταγραφή πραγμάτων, ανθρώπων και εικόνων από τις 6.34 το πρωί μέχρι τις 9.22 το βράδυ!

Απόλαυσέ το!

 

Ένα εξάλεπτο μαγευτικό ταξίδι σε 8 διαφορετικές χώρες