Σούπερ μάρκετ- club στη Μύκονο; Τελικά δεν είναι και τόσο παράξενο!

Υπάρχουν ακόμα πιο τρελά μαγαζιά στον κόσμο.
Σούπερ μάρκετ- club στη Μύκονο; Τελικά δεν είναι και τόσο παράξενο!



Viral έχει γίνει το νέο σουπερμάρκετ της Μυκόνου το οποίο έχει μόνιμη dj και γιγαντοοθόνη με fashion tv. Όλοι κάνουν λόγο για το πρώτο supermarket- club και φυσικά το τρολάρισμα δεν έχει τελειωμό μιας και οι εικόνες των υπαλλήλων που κόβουν τυρί/σαλάμι και χορεύουν μπιτάκια ή οι πελάτες που φλερτάρουν στη γωνιά με τις σερβιέτες είναι αναπόφευκτες. 

Αυτή, βέβαια, η trendy και παράξενη επιχείρηση μας έκανε να αναζητήσουμε τις πιο τρελές και ανορθόδοξες επιχειρήσεις του κόσμου. 

Αποκλειστικά για σούπερ ήρωες

Θέλεις να γίνεις σούπερ ήρωας; Τρέχα στο Brooklyn και την εταιρία «Super Hero Supply» όπου μπορείς να αγοράσεις στολή, κρυφή ταυτότητα, αρχηγείο και ό,τι άλλο έχεις δει στον κινηματογράφο. Το καλύτερο, όμως, είναι ότι η εταιρία παραδίδει και σεμινάρια για το πώς να γίνεις σούπερ ήρωας. Καλό; 

Λαϊκή Αγορά εν πλω

Η Ινδονησία και συγκεκριμένα η πόλη Banjarmasin είναι γνωστή για τους ποταμούς της. Εκεί, λοιπόν, η λαϊκή αγορά στήνεται στο νερό και συγκεκριμένα στα καραβάκια που λέγονται «jukung». Όπως φαντάζεσαι, είναι από τις σημαντικότερες τουριστικές ατραξιόν της περιοχής. 

Ράψιμο και καφές

Πώς θα σου φαινόταν αν την ώρα που έπινες τον καφέ σου έριχνες και ένα ράψιμο; Το Sweat Shop βρίσκεται στο Παρίσι και σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις το χρόνο σου δημιουργικά δοκιμάζοντας τις ικανότητές σου στο ράψιμο και το πλέξιμο. 

Η αποκάλυψη των Ζόμπι

Πραγματικά, γιατί να πρέπει να τρέχουμε στο Λας Βέγκας αν θέλουμε να σκοτώσουμε μερικά Ζόμπι; Το «Zombie Apocalypse Store» έχει τον απαραίτητο εξοπλισμό για να αντιμετωπίσεις μία ενδεχόμενη επίθεση αλλά και ειδικά προσαρμοσμένους χώρους για να ζήσεις μία τέτοια εμπειρία. 

Ο πύργος των κοντέινερ

Στη Ζυρίχη της Ελβετίας βρίσκεται αυτός ο πύργος από κοντέινερ. Τι κρύβει μέσα; Κι όμως, πρόκειται για την εταιρία Freitag που εμπορεύεται τσάντες από ανακυκλώσιμα υλικά. Μπαίνεις, ψωνίζεις και αν θέλεις ανεβαίνεις στο τελευταίο κοντέινερ για να δεις την πόλη από ψηλά με τηλεσκόπιο. 

Dinner in the sky

Ενδεχομένως να έχεις ακούσει για το Dinner in the sky που γυρνάει σε όλο τον κόσμο και πλέον υπάρχει και στην Αθήνα. Πρόκειται για μία πλατφόρμα περιορισμένων θέσεων η οποία ανεβαίνει περίπου 50 μέτρα πάνω από το έδαφος και μπορείς να φας και να πιείς βλέποντας την καλύτερη θέα. Δες ΕΔΩ περισσότερα. 

Το πιο creepy κατάστημα

Ψάχνεις ταριχευμένα ζώα να διακοσμήσεις το σπίτι σου; Πάρε ένα αεροπλάνο και πήγαινε στο Παρίσι και το κατάστημα «Deyrolle» όπου θα βρεις ελάφια, κοράκια, ζέβρες, βατράχια και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Το μαγαζί άνοιξε το 1831 από την εντομολόγο Emile Deyrolle και όπως φαντάζεσαι κάθε τουρίστας που σέβεται τον εαυτό του κοντοστέκεται στο πέρασμά του. Το καλύτερο, πάντως της υπόθεσης είναι ότι τα μεγάλα ταριχευμένα ζώα είναι ντυμένα με ανθρώπινα ρούχα. 

Τα Starbucks του τρένου

Και επειδή μιλάμε για πρωτοτυπία, δεν θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε τα Starbucks της Ελβετίας. Η γνωστή αλυσίδα δημιούργησε την πρώτη κινούμενη καφετέρια σε συνεργασία με την SBB. Κοινώς, είναι το πρώτο κατάστημα Starbucks μέσα σε τρένο. 

Δες ΕΔΩ τις καλύτερες ταράτσες της Νέας Υόρκης.