Με αυτά τα υπέροχα έπιπλα θα κάνετε το σπίτι σας έργο τέχνης

Δες την υπέροχη συλλογή της Irina Neascu!
Με αυτά τα υπέροχα έπιπλα θα κάνετε το σπίτι σας έργο τέχνης



H Irina Neascu δημιούργησε μία εκπληκτική συλλογή από καναπέδες με πολύ ενδιαφέροντα και ιδιαίτερα σχέδια. Η συλλογή της ονομάζεται «SKY» και είναι εμπνευσμένη από τη φύση και τα τοπία της πατρίδας της, της Ρουμανίας.

Η Irina δημιούργησε έργα τέχνης που με τη κατάλληλη επεξεργασία περάστηκαν σε υφάσματα και έντυσαν καναπέδες και πολυθρόνες. Άλλωστε τελευταία φαίνεται να έχει γίνει μόδα η συγκεκριμένη τεχνική. Μάλιστα, χρησιμοποιείται πολύ και στα ρούχα, με μερικούς από τους πιο διάσημους σχεδιαστές να βάζουν διάσημα έργα τέχνης πάνω σε υφάσματα και ρούχα.

Η Irina Neascu εμπνεύστηκε από τη φύση αλλά και από τα συναισθήματα που της δημιούργησαν τα ταξίδια της. Η καλλιτέχνης ήθελε με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσει έργα που θα ενισχύσουν τη διακόσμηση των σπιτιών σας και θα σας δημιουργήσουν έντονα συναισθήματα.

Η ίδια η σχεδιάστρια δήλωσε για τα έργα της: «Πίσω από τους πίνακες, υπάρχουν συναισθήματα και αναμνήσεις από τα πρώτα που ταξίδια με ποδήλατο στα βουνά της Τρανσυλβανίας, από το ταξίδι μου στην πόλη Sibiu όταν ήμουν παιδί, από την υπέροχη λίμνη Vidraru αλλά και από τα ταξίδια μου στον ποταμό Δούναβη.

Η Ρουμανία είναι η αρχή των ταξιδιωτικών μου ιστοριών, και ποιος ξέρει που θα με πάει ο δρόμος στα επόμενα ταξίδια στο μέλλον. Τα έπιπλα που δημιούργησα είναι μία πρόσκληση άνεσης, ηρεμίας και ενδοσκόπησης».

Κάποια από τα έπιπλα της συλλογής έχουν σχέδια από ζώα υπαρκτά και ανύπαρκτα δίνοντας και μία αίσθηση παραμυθιού στην κολεξιόν της Irina.

Διαβάστε ακόμα περισσότερα άρθρα και tips για τη διακόσμηση και οτιδήποτε αφορά το σπίτι στο www.spirossoulis.com the home issue