Τα γιορτινά κεριά που θα ζεστάνουν το σπίτι σου

Φέτος τα Χριστούγεννα έχουμε ρομαντική διάθεση.
Τα γιορτινά κεριά που θα ζεστάνουν το σπίτι σου



Τα κεριά αποτελούν ένα αγαπημένο διακοσμητικό στοιχείο του σπιτιού όλες τις εποχές του χρόνου. Τα Χριστούγεννα όμως έχουν την τιμητική τους, κι αυτό γιατί δίνουν ακόμα πιο γιορτινή νότα στον χώρο.

Η περίοδος των γιορτών είναι συνδεδεμένη με λάμψη, glitter και ζεστές γωνιές. Οι επιλογές που έχεις στα κεριά είναι αμέτρητες, με τα περισσότερα καταστήματα να βγάζουν συλλογές ειδικά για τα Χριστούγεννα. Κεριά σε ιδιαίτερα σχήματα, όπως κουκουνάρι, με χρυσόσκονη και πολυτελή δεσίματα, αλλά και κεριά με δυνατά αρώματα είναι μερικές από τις επιλογές που έχεις για την εποχή.

Τα κεριά δεν αποτελούν μόνο έναν οικονομικό τρόπο φωτισμού, αλλά δημιουργούν επίσης μία ρομαντική και κατανυκτική ατμόσφαιρα. Ταιριάζουν πάνω ή και μέσα στο τζάκι (αν δεν θέλεις να το χρησιμοποιήσεις), μπροστά από τα παράθυρα αλλά και σε μικρές γωνιές μέσα στο σπίτι.

Επίλεξε κεριά με αρώματα που θυμίζουν Χριστούγεννα, όπως κανέλα και εσπεριδοειδή, για να δώσεις μία ακόμα πιο γιορτινή πινελιά στο σπίτι σου. Εκτός από την αισθητική όμως, τα κεριά σε βοηθούν να χαλαρώσεις, αφού προσφέρουν γλυκό φως και ωραίο άρωμα.