Tea Time! Τα πιο τέλεια σουρωτήρια για το τσάι σου

Εσύ ακόμα βυθίζεις το φακελάκι στην κούπα σου;
Tea Time! Τα πιο τέλεια σουρωτήρια για το τσάι σου



Το τσάι είναι το πιο εύκολο ρόφημα στην προετοιμασία του αφού το μόνο που χρειάζεται είναι να βυθίσεις το σακουλάκι σε ζεστό νερό. Αν όμως έχεις εντρυφήσει στα μυστικά του πιο δημοφιλούς ροφήματος στον κόσμο (ναι, ο καφές έρχεται δεύτερος), τότε θα ξέρεις ότι χρειάζεται λίγα λεπτά παραπάνω για να το φτιάξεις. Αυτό συμβαίνει όταν δεν χρησιμοποιείς έτοιμα σακουλάκια, αλλά χύμα ποικιλία τσαγιού, και ακολουθείς τη διαδικασία που χρειάζεται.

Αν έχεις βρεθεί έστω και μία φορά σε ένα κλασικό τεϊοποτείο, θα έχεις δει ότι τα περισσότερα είδη τσαγιού πωλούνται χύμα ώστε να τα φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι. Το μόνο που χρειάζεται να έχεις είναι ένα ειδικό σουρωτήρι (tea infuser) στο οποίο μπαίνει το τσάι και στη συνέχεια το βυθίζεις στο ζεστό νερό για όση ώρα χρειάζεται.

Αν αγαπάς το τσάι, θα συμφωνήσεις ότι όλη η μαγεία κρύβεται σε αυτή την ιεροτελεστία. Φαντάσου τώρα να πρόσθετες μία ακόμα πιο δημιουργική πινελιά στην κούπα σου, με tea infusers που ξεφεύγουν από το κλασικό και λίγο βαρετό σχήμα. Ώρα για τσάι!