Παίρνουμε ιδέες για cozy χειμωνιάτικα μπαλκόνια (plus ρεπορτάζ αγοράς)

Σκέψου χουχουλιάρικες κουβέρτες, πολλά κεριά, έπιπλα που θυμίζουν αγγλική εξοχή,λαμπιόνια, λουλούδια και αμέσως έχεις ένα ειδυλλιακό μέρος που ξεφεύγει από κάθε αστικό σκηνικό.
Παίρνουμε ιδέες για cozy χειμωνιάτικα μπαλκόνια (plus ρεπορτάζ αγοράς)



Ποιος είπε ότι τα μπαλκόνια είναι μόνο για το καλοκαίρι; Δεν υπάρχει τίποτα πιο ρομαντικό και χαλαρωτικό από το να κάθεσαι τυλιγμένη με μία ζεστή κουβέρτα στη βεράντα σου και να απολαμβάνεις ένα ρόφημα ζεστής σοκολάτας.

Με τα κατάλληλα έπιπλα, αξεσουάρ και διακοσμητικά, οι εξωτερικοί χώροι του σπιτιού σου μπορούν να μετατραπούν σε cozy γωνιές. Ένα προσεγμένο μπαλκόνι μπορεί να γίνει ο ιδανικός χώρος για να απολαύσεις τον κυριακάτικο καφέ σου ή για να περάσεις μία βραδιά με το αγόρι σου. Σκέψου χουχουλιάρικες κουβέρτες, πολλά κεριά, έπιπλα που θυμίζουν αγγλική εξοχή, ξύλινες λεπτομέρειες, λαμπιόνια, όμορφα λουλούδια και αμέσως έχεις ένα ειδυλλιακό μέρος που ξεφεύγει από κάθε αστικό σκηνικό.

Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να μαζέψεις την απλώστρα και ό,τι άλλο κάνει το μπαλκόνι σου να θυμίζει αποθήκη και να φτιάξεις έναν χώρο που θα θυμίζει χειμωνιάτικο παραμύθι. Η βεράντα γίνεται προέκταση του εσωτερικού χώρου, αφού έτσι γίνεται πιο «φιλική» ακόμα και τους χειμερινούς μήνες, αλλά μας φτιάχνει τη διάθεση κάθε φορά που κοιτάμε έξω από το παράθυρο.